Zomerhoroscoop: Leeuw, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:22

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Leeuw, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

23 juli – 23 augustus
 

Liefde/gezin

Om met de deur in huis te vallen: de liefde is uitdagend. Geen nieuws, want dat is het hele jaar al het geval. Op zich geen drama, maar je krijgt momenteel veel op je bord. Voor jou voelt het alsof je partner je onvoldoende steunt, in zichzelf gekeerd is of zich onbereikbaar opstelt (letterlijk of figuurlijk). Lastig, maar je partner zit zelf misschien niet lekker in zijn/haar vel. Vooral in juli en augustus is het advies om elkaar een beetje te ontzien en meer geduld te hebben.

Prille relatie? Er lijken wat hindernissen en vertragingen te komen, maar die worden wellicht veroorzaakt door veranderingen die met werk te maken hebben. En niet te vergeten je kinderen. Hoe veelbelovend een nieuwe liefde ook is, die staan voor jou op de eerste plaats.
 

Lees ook
11x de leukste natuurhuisjes met kinderen >

 

Werk/financiën

Als je ondernemer bent, komt er eindelijk weer serieus geld in het laatje. En vanaf augustus gaat het helemaal de goede kant op. Dat geeft vertrouwen en energie om door te zetten. Je zakelijk inzicht in combinatie met een fikse dosis geluk zorgt ervoor dat je nieuwe bronnen gaat aanboren.

Maar let op: je hebt ook vakantie nodig. Zorg dat je op adem kunt komen en je accu oplaadt. In september gaat het hard: er komen mooie zakelijke kansen om je positie te verstevigen of meer geld te verdienen. Jij laat je dat geen twee keer zeggen, maar het is wel belangrijk om afspraken op papier te zetten. Sla die belangrijke stap niet over!
 

Kansen en uitdagingen

  • Investeer niet alleen in je kinderen/ huis/gezin, maar ook in jezelf.
  • Verandering is kans op verbetering.
  • Als je moeilijkheden meteen aanpakt, zul je merken dat ze snel verdwijnen.
  • Wees geduldig(er) en trek je niet alles zo persoonlijk aan.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >