Zomerhoroscoop: Leeuw

26.07.2018 16:48
zomerhoroscoop Leeuw

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Leeuw

23 juli – 23 augustus
 

Liefde & gezin

Het loopt al een tijdje als een rode draad door je leven: een goeie balans vinden tussen je aanpassen en meer voor jezelf kiezen. De spanningen tussen jou en je partner lijken rond eind juli op z’n hoogst te zijn, maar ze verdwijnen niet vanzelf. Dit is het moment om zaken uit te praten en er daarna een dikke streep onder te zetten. Vanaf 13 augustus kun je rekenen op veranderingen: je begint aan iets nieuws er komt iets nieuws in je leven – dat zou zomaar een nieuwe liefde kunnen zijn.
 

Lees ook
5x zo maak je op vakantie met je gezin ook tijd voor jezelf >

 

Werk & geld

De nadruk ligt deze zomer niet op je werk, maar vooral op jezelf. Als jij goed in je vel zit, komt het met je werk en financiën ook wel in orde. Andersom werkt dat ook zo. Alleen daarom al is het belangrijk eerst goed voor jezelf te zorgen en grenzen te stellen. Intuïtief ben je momenteel erg sterk, maar je bent ook zeer emotioneel. Dat laatste is lastig als je professioneel wilt blijven. Tot slot: leg zakelijke en financiële afspraken vast op papier.
 

Geluksfactor

Als er iets is wat Leeuwen nodig hebben, is het waardering. Nu je dat zo royaal krijgt, komen je beste eigenschappen naar boven en blijft de energie stromen. Aan liefde, vriendschappen en je kinderen besteed je veel aandacht, tussen de bedrijven door werk je aan een nieuw idee dat zich razendsnel aan het ontwikkelen is. Geniet ervan, Leeuw.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >