Zomerhoroscoop: Boogschutter

08.07.2019 12:38
zomerhoroscoop Boogschutter

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

23 november – 21 december
 

Liefde & gezin

De zomer begint goed met de vakantie in zicht, een aantal leuke afspraken en een goede sfeer tussen jou en je partner. Tenminste, als koppigheid geen roet in het eten gooit. Je komt soms overweldigend over en luisteren is niet je sterkste eigenschap. Liefde is geven en nemen, en dat thema speelt al een tijdje tussen jullie. Als het lukt om vaker water bij de wijn te doen, kan de liefde deze zomer geweldig worden. Augustus ziet er spannend uit voor single Boogschutters. De chemie tussen jou en iemand anders is enorm sterk.
 

Lees ook
‘Weekendjes samen weg zijn belangrijker dan onze gezinsvakantie’ >

 

Werk & financiën

Tot nu toe is het jaar haast overvloedig geweest en heb je grote kosten gemaakt. Geldzorgen zijn er niet, tenzij je chronisch te veel uitgeeft. Als dat het geval is, kan de eclips van 16 juli problemen aan het licht brengen en aanleiding zijn om drastisch orde op zaken te stellen in je financiën. Als je je carrière vooruit wilt helpen, is die (interne) cursus de moeite waard om serieus te overwegen. Dit jaar heb je vaak puur geluk, ken je de juiste mensen en komt alles op de perfecte tijd. Nu kun je meer bereiken dan in andere jaren en daar mag je uiteraard volop gebruik van maken. Geniet ervan, het is je gegund!
 

Geluksfactor

In je eentje gaan dingen inderdaad sneller, maar het is leuker met anderen. Niet alles is wat het lijkt. Wees bereid om je mening bij te stellen en van koers te veranderen als dat moet.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >