Zomerhoroscoop: Boogschutter

31.07.2018 13:37
zomerhoroscoop Boogschutter

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Boogschutter

23 november – 21 december
 

Liefde & gezin

Dat liefde op het eerste gezicht bestaat, wordt deze zomer weer eens bewezen. Natuurlijk kan het om de romantische liefde gaan, maar ook om een baby, vriendschap, een landschap of stad. Laat je betoveren, want dat maakt alles mooier en lichter. Mocht je in deze periode afscheid moeten nemen, dan kun je dat misschien iets makkelijker accepteren als je minder streng voor jezelf bent. En dan nog iets: voel je niet schuldig als je niet alles uit je handen laat vallen om iemand te helpen.
 

Werk & geld

Ben je toe aan meer verantwoordelijkheden op je werk of wil je juist meer tijd voor andere dingen: het moet lukken daar nu beweging in te krijgen. Het is verstandig niet al te impulsief te handelen. Reken alles goed door, zet voor-­ en nadelen op een rij en slaap er een paar nachtjes over. Ook belangrijk: concentreer je, dubbelcheck je agenda en zorg dat alle zakelijke en financiële afspraken zwart op wit staan.
 

Lees ook
11x de fijnste hotels met je partner >

 

Geluksfactor

Het duurt lang voordat je herstelt van een griepje of vervelend kwaaltje. Relaxen is moeilijk als je moeder bent, maar je moet echt zorgen dat je meer aan jezelf toekomt. Plan avondjes uit met je partner, ga iets gezelligs doen met je vriendinnen of schakel eens spontaan een oppas in. Echt doen: praten over dingen die al een tijdlang in je eentje probeert op te lossen.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >