Deze zomer is het tijd voor kwaliteit boven kwantiteit, Tweelingen

26.06.2023 06:47
zomerhoroscoop tweelingen Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Tweelingen, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Financieel ben je stabiel, dus investeer in jezelf, Tweelingen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Financieel sta je er goed voor. Je komt prima rond, er is ruimte voor leuke extraatjes en er hangen je geen onverwachte kostenposten boven het hoofd. Wel is dit een goede periode om in jezelf te investeren, dus als je al nadacht over het volgen van een nieuwe opleiding of cursus is dit een goed moment om je in te schrijven.

“Dit een goed moment om in jezelf te investeren”

Qua werk sta je voor een belangrijke keuze, want moet je nu gaan voor een baan die je minder leuk vindt maar waarbij je wel goed verdient of ga je toch liever voor leuk werk met een iets minder goed inkomen? Denk er in je vakantie in alle rust over na en zet de voors en tegens voor jezelf op een rij.

Ben je single, dan doe je het in de liefde even rustig aan. Je hebt een paar keer flink je neus gestoten en kijkt nu liever de kat uit de boom. Ben je samen met iemand, dan is er meer sprake van romantiek, maar daarentegen heeft je lief ook je steun nodig met het oog op zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Jullie zijn dus behoorlijk close deze zomer. De seks staat op een wat lager pitje maar dat is oké. Je doet het liever iets minder vaak en goed, dan vaak en minder bevredigend. Kwaliteit boven kwantiteit.

Ook belangrijk:

  • Belangstelling is niet hetzelfde als bemoeizucht.
  • Praten is iets anders dan kletsen, want waar gaat het eigenlijk over?
  • Weet wat je wil en doe wat je zegt.

Benieuwd wat de sterren in petto hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.