Zei je daar luilak? Vrouw laat partner zien hoe het écht is om huismoeder te zijn

29.07.2021 14:51
koffie

Kind(eren) aankleden, vermaken en naar bed brengen, het huis opruimen, wasjes draaien. Huismoeders hebben het druk zat. Om haar vriend daarvan te overtuigen, filmt moeder Sierra een dag uit haar leven. 

Wie denkt dat huismoeders alle tijd hebben om rustig een boek te lezen onder het genot van een (warme!) kop koffie heeft het mis. Sierra (22) heeft haar handen vol aan twee kinderen en het huishouden. Al gelooft haar vriend daar niets van. ‘Hij denkt dat ik de hele dag niets doe terwijl hij aan het werk is’. Om het tegendeel te bewijzen, legt Sierra een van die hectische dagen vast op beeld.

Meer waardering

Terwijl haar vriend van huis is, werkt Sierra een behoorlijke to-dolijst af. Om maar even wat te noemen: ze doet de afwas, voedt haar kinderen, maakt de keuken schoon, vouwt wasgoed, doet haar zoon en dochter in bad, dweilt de vloer én kookt tussendoor een maaltijd voor zichzelf. ‘Normaal vraag ik ook nog aan mijn vriend wat hij wil eten, maar nu schenk ik mezelf een drankje in.’ Na het delen van de beelden heeft Sierra eigenlijk maar één wens: ‘Dat hij wat meer waardering voor me heeft.’

Lees ook
‘Ik wilde een succesvolle carrière, maar werd ‘slechts’ huismoeder’ >

@sierra_not_ciara

I just want to feel appreciated… ? so many things I didn’t even record. Tik tok I am 22 stop taking this down for drinking .

♬ Get You The Moon – Kina

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!