Winterhoroscoop: Waterman

11.11.2019 11:20
winterhoroscoop waterman

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

21 januari – 19 februari
 

Liefde & gezin

Liefde en vriendschap zijn nadrukkelijk aanwezig in je leven. Oké, met die ene vriendin is het contact misschien nog niet helemaal hersteld, maar wíl je dat nog? Je bent de laatste jaren veranderd en kunt niet meer terug naar de persoon die je was. Je relatie loopt niet slecht, maar je voelt je niet altijd begrepen. Misschien deel je te weinig over jezelf, ook al praat je genoeg? Je gezin staat op de eerste plaats, daar gaat je aandacht naar uit. Logisch, want er gebeurt ook veel in je privéleven. Maar hoe druk het ook is: je viert alles wat er te vieren valt. Groot gelijk!
 

Werk & geld

Hard werken levert vooral extra geld op als je voor jezelf werkt of overuren maakt. Je financiën zagen er nogal wisselend uit de laatste tijd, maar vanaf eind november moet alles weer beter gaan. Daarbij blijft het belangrijk dat je administratie op orde is en dat je geen geld over de balk smijt. Consuminderen – gelukkig kun jij dat heel goed. Dat kerstjurkje van vorig jaar is nog steeds leuk en een paar cadeautjes minder in de zak of onder de boom merkt niemand. Je werk speelt geen opvallende rol op dit moment, wat waarschijnlijk betekent dat er weinig verandert.

Lees ook
Minder Sinterklaascadeaus voor de kinderen >

 

En dan ook nog…

  • Soms kun je niets aan een situatie veranderen. Zwem niet tegen de stroom in.
  • Je allereerste gevoel over iets of iemand klopt, maar dat betekent niet dat je impulsief moet reageren.
  • Geef dingen die je niet nodig hebt weg of verkoop ze.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.