Winterhoroscoop: Vissen

11.11.2019 11:27
winterhoroscoop vissen

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

20 februari – 20 maart
 

Liefde & gezin

Er wordt een vriendschap op de proef gesteld en dat is niet voor het eerst dit jaar. Niet leuk, maar het is belangrijk om er aandacht aan te besteden. Misschien zijn het misverstanden die jullie zó de wereld uit hebben. Je lief en jij zitten ook niet altijd op dezelfde golflengte en dat raakt je. Je bent sowieso wat emotioneler en gevoeliger dan gewoonlijk. Maak je er niet te druk om, Vissen, dit is tijdelijk. Als mensen kritiek hebben op je kinderen of je manier van opvoeden, vind je dat dan ook extra lastig. Maar hé, laat je niet op de kast jagen.
 

Werk & geld

Op je werk gaat het lekker. De komende maanden zal het tempo worden opgeschroefd, maar je voelt je nu als een vis in het water, dus dat kun je aan. Op voorwaarde dat het thuis op rolletjes loopt en je kinderen er geen last van hebben. Je zit nu in een flow en je energie lijkt eindeloos. Maar let wel op: die energie heb je als je gezond leeft, voldoende slaapt en regelmatig sport. In december is het superdruk, waardoor je tijdens de feestdagen geen zin hebt in gedoe. Dat hoeft gelukkig ook niet; grote kans dat je wordt uitgenodigd bij vrienden of familie.
 

Lees ook
Door deze tips ervaar jij nooit meer (kerst)stress in december >

 

En dan ook nog…

  • Je zelfvertrouwen of het vertrouwen in een privékwestie keert terug.
  • Je onvrede wegkopen zou je niet meer doen, toch?
  • Luister naar je intuïtie voordat je een besluit neemt over belangrijke zaken.
     

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.