Winterhoroscoop: Tweelingen

11.11.2019 11:25
winterhoroscoop tweelingen

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

21 mei – 21 juni
 

Liefde & gezin

In de liefde kan het een en ander definitief veranderen. Hoe dat precies uitpakt, hangt af van hoe stabiel je relatie is. Voor singles is dit een periode van een Nieuwe Liefde. Dankzij geluksplaneet Jupiter heeft Tweelingen een jaar lang volop kans gehad om haar liefdesleven te verbeteren, dus die is nu bevredigend en gelukkig. Maar begin december verplaatst deze planeet zich naar een ander levensgebied om daar voor groei en uitbreiding te zorgen. Dat kan zomaar het inzicht opleveren dat je veel hebt om dankbaar voor te zijn.
 

Werk & geld

Over je carrière zijn de sterren stil, wat meestal betekent dat er weinig verandert. Ben je toch op zoek naar beter, ander of leuker werk, dan zou dat nu geen probleem moeten zijn. Het is dan wel belangrijk dat je gericht zoekt en niet te snel ja zegt op een aanbod. Je schiet immers niks op met meer van hetzelfde. Na 20 november verdwijnen je twijfels en wordt duidelijk wat de komende periode echt haalbaar is. Je gezinssituatie is daarbij bepalend. De financiën zien er op zich prima uit, maar de eclips van 26 december maakt glashelder waar je verbetering kunt aanbrengen.
 

Lees ook
Deze vrouwen konden hun relatie redden: ‘Ik snap niet dat we het zo lieten verslonzen’ >

 

En dan ook nog…

  • Langzaam groei je toe naar meer stabiliteit en zekerheid. Ga je je relatie officieel maken misschien?
  • Je interesse in spiritualiteit groeit.
  • De laatste twee weken van het jaar verander je radicaal van mening.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.