Winterhoroscoop: Steenbok

14.12.2018 12:56
winterhoroscoop Steenbok

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Steenbok

22 december – 20 januari
 

Liefde & gezin

Je gevoel en intuïtie zijn al een tijd aan het groeien en dat proces blijft doorgaan. Het bevalt je het leven vanuit die basis te bekijken. Over de liefde zwijgen de sterren en dat betekent waarschijnlijk dat op dat vlak geen ingrijpende veranderingen zijn te verwachten. Je hebt momenteel andere interesses. Je vriendschappen zijn bijvoorbeeld een bron van plezier. De feestdagen zien er fantastisch uit, want jij wordt omringd door leuke, lieve mensen.
 

Lees ook
5x de leukste uitjes voor een weekendje weg met vriendinnen >

 

Werk & geld

Van nature ben je voorzichtig met geld, je zorgt ervoor dat je altijd een buffertje hebt. De komende weken kun je onverwachte uitgaven maken die aardig in de papieren lopen. Opeens lijk je vrij impulsief met geld om te gaan. In financieel opzicht is momenteel niets wat het lijkt en het is verstandig voorzichtig te zijn. Op je werk zijn er hindernissen die ook met financiën te maken hebben. Gelukkig worden die met duidelijke afspraken goed opgelost. Ook hier komt je intuïtie weer goed van pas, Steenbok.
 

En dan nog dit

Toeval bestaat niet en dat wordt binnenkort opnieuw bewezen. Spiritualiteit gaat een nog grotere rol spelen in je leven.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >