Winterhoroscoop: Schorpioen

11.11.2019 11:23
winterhoroscoop schorpioen

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

23 oktober – 21 november
 

Liefde & gezin

Nadat alles lang bergafwaarts leek te gaan, keerde het tij in oktober. Die vooruitgang blijft deze maanden gewoon doorgaan. Je zelfvertrouwen is terug en je ziet er fantastisch uit. Kortom: je bent er weer! Iemand steekt z’n bewondering voor jou niet onder stoelen of banken. Die aandacht is vleiend, maar doe het wel rustig aan; je hebt je neus immers al vaak genoeg gestoten. Heb je een vaste relatie? De fysieke aantrekkingskracht is er beslist, maar het zou goed zijn als jullie bepaalde onderwerpen niet langer omzeilen.
 

Werk & geld

Dit is een perfecte tijd om jezelf te verwennen. Naar de kapper, schoonheidsspecialiste of sauna, vooral doen! Je hebt het verdiend, Schorpioen. Nu je een enorm drukke periode afsluit, is er eindelijk tijd voor. Zowel Venus als Jupiter strooien hun overvloed jouw kant op. Dat betekent: opslag, een mooie bonus of een erfenis. Er lijkt onvermijdelijk geld jouw kant op te komen en jij laat het graag rollen. Op zakelijk gebied zijn er kansen, maar denk aan het gezegde: met vrienden en familie moet je wandelen, niet handelen.
 

Lees ook
Waarom het als moeder goed is om mooie spullen voor jezelf te kopen >

 

En dan ook nog…

  • Als je nu vast een paar zaken goed regelt, kun je na de kerstvakantie snel vooruitgang boeken op je werk of nieuwe opleiding.
  • Kijk vooruit. Niet achterom.
  • Laat je niet betrekken bij de problemen van anderen.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.