Winterhoroscoop: Schorpioen

13.12.2018 13:28
winterhoroscoop Schorpioen

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.


Schorpioen

23 oktober – 21 november
 

Liefde & gezin

De laatste maanden had je het niet makkelijk. Het leek soms of iedereen van wie je houdt ineens een nieuwe gebruiksaanwijzing had. De nukken van je geliefde, kinderen en vrienden kunnen behoorlijk vermoeiend zijn. Gelukkig keert de rust voorlopig even terug. Met de liefde gaat het de goede kant op, maar het blijft belangrijk zaken uit te spreken voor ze gaan broeien. December wordt een fijne maand waarin je vooral geniet.
 

Lees ook
‘Eind september begint het te kriebelen: dan denk ik al na over kerst' >

 

Werk & geld

Alle schijnwerpers staan gericht op je werk en financiën. Er kunnen op de valreep spectaculaire dingen gebeuren (als ze nog niet hebben plaatsgevonden). Je doet je werk bijzonder goed en dat leidt naar succes, erkenning en waarschijnlijk ook salarisverhoging. Geniet ervan, Schorpioen, en laat je niet uit het veld slaan door een vervelende reactie van iemand anders. Jaloezie haalt nooit het beste in mensen naar boven.
 

En dan nog dit

Je staat aan het begin van een cyclus van voorspoed. Alles waar jij je aandacht op richt, groeit. Rijkdom – in alle denkbare betekenissen – komt je toe.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >