Winterhoroscoop: Ram

11.11.2019 11:27
winterhoroscoop ram

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

21 maart – 20 april
 

Liefde & gezin

Je gezin komt altijd op de eerste plaats, maar nu je het op je werk enorm druk hebt, lopen de dingen niet zoals je wilt en kun je nogal eh… onaardig uit de hoek komen. Gevolg is dat je je schuldig voelt en achter de feiten aan loopt. Dat kan beter, Ram, want juist nu je minder energie hebt, kun je geen stress gebruiken. Maak het iederéén wat makkelijker door de lat iets lager te leggen en prioriteiten te stellen.

Tussen jou en je partner gaat het op zich prima, maar er zijn dingen die moeten worden uitgepraat, want in december lopen de spanningen hoog op. Let wel op: eenmaal uitgesproken woorden kun je niet meer ongezegd maken. Soms is het beter om je mond te houden.
 

Werk & geld

Op werkgebied worden het bijzondere maanden. Het moet wel heel gek lopen als jij binnenkort geen nieuwe stappen gaat zetten. Leuk werk vinden dat bij je past was de laatste tijd voor veel Rammen niet makkelijk, maar daar komt nu dus verandering in. Je netwerk is daarbij belangrijk, dus gooi er eens een balletje op. Vlak voor Kerstmis is het nog drukker dan gewoonlijk en dat vraagt om een strakke planning zodat thuis alles lekker loopt.
 

Lees ook
8 dingen die ik nooit van mezelf had verwacht >

 

En dan ook nog…

  • Je worstelt misschien met emoties die je op dit moment nog liever voor jezelf houdt.
  • Een belangrijke mededeling rond Kerstmis over je werk blijkt voor jou niet slecht uit te pakken.
  • Griep ontwijk je misschien door extra goed voor jezelf te zorgen. Voldoende rust nemen is eerder een must dan een advies.
     

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week de beste artikelen in je mailbox >