Ons filmpje maakte veel herkenning, gegrinnik en vakantiestress-verhalen los. Jullie deelden, liketen en bekeken hem massaal. 

Intussen is het meer dan 250.000 keer bekeken op Facebook, YouTube en Instagram. And still counting. Een greep uit de vele reacties die ons filmpje oproept:

 

Karin herkent zich er helemaal in

 

Ela blijft lekker in Nederland


 


En ook Mirjam begint er niet aan

 

Maar daar denkt Melissa toch heel anders over

 

Sanne heeft een ideale oplossing

 

Hoewel het natuurlijk ook zo kan

 

Of zo...

 

Hoe dan ook, Flore neemt een vluchtje laterEn ook Nathalie laat vast weten waar zij straks te vinden zal zijn

 

Maar of je vliegt of niet, het filmpje blijft een geniale introductie tot het moederschap, zegt Sarah

En dat vinden wij eigenlijk ook.

Want om eerlijk te zijn: wij blijven er zelf ook nog steeds om lachen. Ondanks dat de filmopname voor columnist Mariëtte anders liep dan gehoopt. Dat viel trouwens in het niet bij alle #ZonZeeStress-momenten die jullie ons stuurden.

Toffe zomeractie

We maakten dit grappige filmpje natuurlijk niet zomaar. Het zit vast aan een toffe zomeractie. Want als jij je #ZonZeeStress-moment met ons deelt, maak je kans op een van de 25 #ZonZeeStress-relaxpakketten t.w.v. € 45. En natuurlijk krijg je daar bovenop nog de nieuwe Kek Mama én het Kek Mama Zomerboek cadeau. Want: Kek Mama lezen helpt.

En met deze fijne mensen hebben we ons #ZonZeeStress filmpje gemaakt


Idee: Deborah Bosboom (DCVF), Laura Ebbenhorst (Kek Mama), Sara van Gorp (Kek Mama) en Tim den Heijer (DCVF)
Script en spel: Roos Schlikker
Regie: Marjolijn Heijnen van Marjo & Marie
Camera: Judith van Lunsen
Productie: Lisa van Hal
Styling: Sabine Geurten en Maureen Kengen
Visagie: Norien Voskuilen
Locatie: Aviodrome

Met bijzondere dank aan: de redactie van Kek Mama en hun vrienden en familie die allemaal op een bloedhete woensdagochtend in een vliegtuig wilden gaan zitten met hun kroost.

Kek Mama lezen helpt

Zeker als het via zo'n lekkere aanbieding als deze kan. Neem dus nu een abonnement met superkorting: 3 nummers voor € 9,95 

 

BN'er-moeders op Instagram

Van groupies, een onesie tot Valentijnsdag met voetbal: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Goeiemorgen...


 

Lief


 

Prachtige foto


 

Samen de wereld ontdekken


 

Jubileum


 

Op standje lam dan maar...


 

Maandag onesiedag


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

oude-versleten-bank-koesteren

Lauren Eberspacher belooft haar partner dat ze ooit die mooie witte bank uit de woonmagazines zullen kopen. Maar zolang er nog kinderen door het huis springen, kunnen ze hier alleen van dromen.

Op Facebook schrijft ze een ode aan de witte bank (én aan haar oude, versleten exemplaar).

 

Sapvlekken

'Lieve man', zo begint Lauren haar bericht. 'Je weet wel, die witte bank uit dat woonmagazine, ooit gaan we hiervoor sparen en kopen we er een. En hij zal schoon zijn. Niet vies van de sapvlekken, appelschillen en melk. Oh, en wanneer er mensen op bezoek komen, hoeven we niet al het speelgoed eraf te gooien: geen barbiearmpjes die in onze rug porren. We gaan gewoon met z'n allen zitten en genieten van het comfort van onze witte bank.'

 

Lees ook
Moet je zien: man stuurt z'n vrouw 'uitdagende' foto's terwijl hij schoonmaakt >

 

'Prachtige stof'

De moeder vervolgt: 'Op een dag voelen we aan de prachtige stof waar we jarenlang van hebben gedroomd en voor hebben gespaard. En dan zullen we de vlekken missen, want geen vlekken betekent dat onze kinderen niet zo klein meer zijn. De armleuningen zijn stevig en de kussens lekker donzig. Ik weet zeker dat het zo comfortabel zal zijn als we dachten, maar toch zullen we terugdenken aan de momenten dat onze kinderen van onze bank afsprongen, deden alsof ze superhelden waren of 'op avontuur' gingen. Ik denk dat we op die dag onze versleten bank missen.'

 

'De mooiste jaren van ons leven'

Daarom wil Laura haar oude bank koesteren, nu het nog kan. 'Laten we de vlekken blijven schrobben en de dekens blijven gebruiken. Laten we blijven knuffelen met onze kinderen en kijken hoe ze op avontuur gaan in onze woonkamer. Omdat de jaren die we met deze versleten bank hebben, ongetwijfeld de meest kostbare, vermoeiende en mooiste jaren van ons leven zullen zijn.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >