4x waarom dít een goed (en lekker) drankje is tijdens jouw workout

28.03.2022 15:23

Vergeet je genoeg water te drinken? Waterdrop verandert de manier waarop je drinkt. Geniet van een bidon mét een blokje boordevol vitaminen en smaak – perfect voor bij het sporten.

Water drinken als je sport

Vocht heb jij nodig voor de opname van voedingsstoffen, transport van afval- en voedingsstoffen in jouw lichaam en het regelen van je lichaamstemperatuur. Wanneer je weinig drinkt of te veel vocht verliest – bijvoorbeeld door zweten -, raak je uitgedroogd. Je raakt dan verhit, krijgt dorst of hoofdpijn. Als je dorst hebt ben je dus al te laat. Drink daarom naast de aanbevolen 1,5 liter water gedurende de dag, ook extra slokjes tijdens je workout.

  1. Fris en vrolijk

Maak water drinken leuker en lekkerder. Hoe fijn om cadeau te geven of juist voor jezelf; de flessen van Waterdrop in gezellige patronen, die je eindeloos kunt vullen. Ken je de allernieuwste collectie sportflessen al? Deze lichte bidon is superhandig door de makkelijk te openen dop en neem je zo mee in je sporttas. Stoer in zwart en brushed silver. In 800 ml, dus je hebt in twee flesjes al een goede dagverdeling. 

  1. Smaak explosie

Water drinken saai? Niet met verrassende smaken. Water tover je met een blokje van Waterdrop om in een feestje; je gooit simpelweg een blokje Waterdrop in je fles en in notime is je fles gevuld met heerlijke smaken. Tip: comeback-smaak Sky met ananas-aardbei (pineberry), passievruchten en cactusfruit. Smullen.

  1. Gezonde boost

We hebben allemaal 1,5 a 2 liter vocht nodig per dag. Zeker na en tijdens een workout moet je je vocht goed aanvullen. Maak er een feestje van. Dan drink je veel makkelijker – en dus vaker – Kies een lekkere smaak, een mooie hervulbare fles én krijg ook nog eens vitaminen binnen. 

  1. Lekker duurzaam

Plastic wegwerpflessen vormen een groot probleem in de wereld. Met een snelheid van 1 miljoen flessen per minuut werden alleen al in 2021 meer dan 580 miljard plastic flessen verkocht. Van de 2,72 miljoen ton plastic flessen die jaarlijks over de hele wereld wordt weggegooid, is minder dan een derde gerecycled. Naast plastic afval zorgt water verpakt in flessen ook voor duizenden tonnen aan transportgerelateerde CO2-uitstoot. Klaar mee. Kies je voor een toffe fles van Waterdrop, dan draag je mee aan minder plastic afval. Fijn voor jou en de planeet.

Meer weten? Ga naar waterdrop.nl