Van déze films word je instant blij

05.05.2020 15:12
films blij van word Beeld: Shutterstock

Van heerlijke comedy tot ultieme zwijmelfilm: dit zijn de leukste feel-good-films die je wel honderd keer kunt zien.

Soof

Humor, romantiek en één en al herkenbaarheid: zowel deel één als twee van deze hit van eigen bodem gaat niet snel vervelen.

 

Mamma Mia II

Van die Griekse vergezichten én oude ABBA-hits word je sowieso blij, dus dat het verhaal weinig diepgang heeft, neem je even voor lief. En probeer maar eens niet mee te zingen – dat gaat je niet lukken.

 

Lees ook:
Deze films en series geven je een heerlijk zomers gevoel >

 

Little Miss Sunshine

Een mislukte coach als vader, een suïcidale oom, een heroïneverslaafde opa en een moeder die begint door te draaien: de zevenjarige Olive groeit op in een bijzondere familie. Als zij te horen krijgt dat ze mee mag doen aan de finale van de Little Miss Sunshine wedstrijd, gaan ze met z’n allen op reis in hun oude Volkswagenbusje.

 

La La Land

Jazzpianist Sebastian wil een jazzclub openen, koffiejuffrouw Mia droomt van een carrière in Hollywood. Een heerlijke feelgood-musical die niet voor niets bekroond is met zeven Golden Globes.

 

The Proposal

De bitchy uitgever Margaret dreigt te worden uitgezet naar haar vaderland Canada en probeert dat te voorkomen door te gaan trouwen met haar assistent Andrew. Het verlovingsavontuur brengt ze onder meer naar Alaska, waar het ‘stel’ kennis maakt met de familie van Andrew.

Een hilarische film, die je alleen al vanwege Ryan Reynolds op repeat wil zetten.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >