Vader geeft zoon geld voor elk boek dat hij leest (en daar vindt men wat van)

11.08.2020 23:01

Lezen is goed voor de ontwikkeling van je kind, maar ouders weten als geen ander dat niet alle kinderen graag boeken verslinden. Vader David Woodland heeft daar wat op gevonden.

Hij geeft z’n kind een dollar voor elk boek dat hij leest. Én zijn zoon mag langer opblijven, als hij maar wel belooft dat hij die tijd gebruikt om te lezen.

 

 

‘Wat slim’

Veel mensen vinden het een goed idee. ‘Wat slim’, reageert iemand. En: ‘Dit zou ik ook eens bij mijn kinderen moeten proberen!’ Er zijn zelfs Twitteraars die dankzij dit trucje in hun jeugd, na jaren nog steeds een boekenwurm zijn.

 

Lees ook
Van ‘Invisible Dick’ tot ‘Poor Pussy’: dit zijn wel heel vreemde kinderboeken >

 

Kritiek

Toch is er ook kritiek. Veel Twitteraars denken dat de motivatie verdwijnt zodra kinderen geen beloning meer krijgen. David trekt hier niet zoveel van aan: hij vindt het vooral fijn dat hij andere ouders op ideeën heeft gebracht.

 

 

Terwijl peuter Bobbi druk is met spelen, de boel verplaatsen en solliciteren naar een baan in plaatselijke bibliotheek, stort Kek Mama’s Lisa zich op het enorme aanbod. Met succes, want ze komen met een paar fijne boeken thuis.

 

De Kek Mama zomergoodiebag is er weer: bomvol fijne producten t.w.v. € 307,53, nu voor maar € 39,95! Bestel hem snel, want op = op. 

 

Bron: The Best Social Media