TikTok-vaders Terrell en Jarius verwelkomen derde kind: ‘Voelt als een zegen’

30.06.2023 13:12
het dilemma zwangerschap na miskraam Beeld: Getty Images

Sinds dochter Aspen bij het gezin gekomen is, vormen Terrell en Jarius Joseph (beiden 31), hun dochter Aria en zoon Ashton een gezin van vijf.

Het stel uit Atlanta – dat een sterke aanhang heeft op hun TikTok en Instagram voor het normaliseren van LGBTQ+ ouderschap én het delen van hun rol als betrokken vaders – heeft hun derde baby verwelkomd. Een dochter, zo bevestigt een vertegenwoordiger van het paar exclusief aan People. Via een surrogaatmoeder sluiten Terrell en Jarius hun dochter Aspen Noelle Joseph op zaterdag 25 maart in hun armen.

Deze reis

Terwijl Terrell en Jarius hun zwangerschapsnieuws geheim houden op social media, vertelt het stel dat ze in januari vorig jaar begonnen zijn met het plannen van baby nummer drie: “We kennen onze surrogaat nu al iets meer dan zes jaar. De timing kwam gewoon goed uit, maar we hielden contact en uiteindelijk zaten we op één lijn zodat we samen deze reis konden maken”, zegt Jarius. “We hebben het een paar keer geprobeerd en ook een paar miskramen gehad, maar uiteindelijk kregen we ons langverwachte ‘ja’ en wilden we een gezonde baby krijgen.”

Het paar zegt dat deze zwangerschapservaring verschilde van die van Aria en Ashton omdat ze een ‘zeer hechte relatie met deze draagmoeder’ hebben. “We waren in staat om samen te komen en echt een solide aanvalsplan te hebben voor hoe we het zouden aanpakken, hoe het eruit zou zien, in plaats van gewoon iemand te ontmoeten, ze een tijdje te leren kennen en dan aan de slag te gaan,” legt Jarius uit. “Ik denk dat dit jarenlange relatieontwikkeling is en dat het dit proces een stuk gemakkelijker heeft gemaakt.”

Vooruitzicht

Ook onthullen Terrell en Jarius en dat ze hun kinderen pas met Pasen over het babynieuws hebben verteld. En hoewel Aria en Ashton pas onlangs hoorden over baby Aspen, zijn ze altijd enthousiast geweest over het vooruitzicht van nog een broertje of zusje. Terrell: “Ik denk dat het pas echt voor hen werd toen ze haar te zien kregen, haar mochten voelen en haar aanraakten.”

@terrell_jarius This moment meant the world to us! To see our kids excitement and reactions about their new sibling was priceless 💙💗 What was your guess? #genderreveal #babyannouncement #parents #suprise #babyshower ♬ Touch My Body

Nu hij een gezin van vijf is, zegt Terrell dat hij “super enthousiast is om de kennis die ze samen hebben opgedaan, de band en hun ouderschapsreis te kunnen toepassen op ons nieuwe kind. We bevinden ons op een andere plek in ons leven, dus het is opwindend om na te denken over hoe onze toekomst eruit ziet”, voegt hij eraan toe.

Kunnen dromen

Terrell en Jarius blijven niet alleen bezig als vaders van drie, maar steken ook hun liefde en energie in het fulltime creëren van content voor hun platform waar ze video’s delen. Video’s over het stylen van het natuurlijke haar van hun dochter of het uitvoeren van de nieuwste danstrends als gezin. Jarius: “Terrell en ik, afkomstig uit een heel klein stadje in Louisiana, maken deel uit van de zwarte gemeenschap en zijn homo. Gebaseerd op alle dingen die ons zijn geleerd en alle dingen waaraan we zijn blootgesteld, dachten we dat dit niet echt een mogelijkheid was. Het is voor ons echt belangrijk geweest om te kunnen dromen over het hebben van een gezin en het verhaal veranderen door onder andere te zeggen dat we dit verdienen, ongeacht wat anderen zeggen.”

@terrell_jarius We DO NOT play that!! 😅😂🤣 and then it be random strangers talking about “awww let me see the baby..” 😒 if you and your germs dont get back lol. Do yall agree? #newparents #newborn #pregnanttiktok #pregnancy #parents #family #newbornbabies ♬ original sound – terrell.and.jarius

Positieve weergave

Eén van de redenen waarom ze doen wat ze doen, het maken en het delen van al die content, is het feit dat Terrell en Jarius kinderen hebben. “Ik denk dat het des te belangrijker is dat ze een positieve weergave zien van hoe gezinnen eruit kunnen zien. Misschien niet eens alleen ons gezin, maar ook gezinnen met twee moeders, gezinnen met één ouder of eengezinswoningen. We willen er gewoon zeker van zijn dat we die vertegenwoordiging bieden”, besluit Jarius.

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!