Mandy: ‘Door het thuiswerken is ons seksleven weer opgebloeid’

13.03.2024 07:50
hobbels thuiswerken Beeld: Shutterstock

Een momentje vinden om tussen de lakens te duiken, dat kan best ingewikkeld zijn zodra je kinderen krijgt. Mandy (34) en haar partner Koen (38), hebben daar de oplossing voor gevonden. Thuiswerken.

“Mijn vriend Koen en ik hebben samen drie kinderen. Een zoon van 8 en een meisjestweeling van 6. Je kunt wel stellen dat ons seksleven na het krijgen van de tweeling echt een dip had. We waren doodmoe en waren eerlijk gezegd al blij als het ons lukte om tot 21.00 uur wakker te blijven.

Passie mijlenver te zoeken

Seks? Daar stond ons hoofd gewoon helemaal niet naar. We deden het misschien zo’n één keer per maand, plichtmatig en snel. De passie was echt mijlenver te zoeken. Tot ongeveer twee jaar geleden.

Corona was eigenlijk net voorbij en dat zorgde ervoor dat Koen en ik hybride konden werken. Daarnaast startte de tweeling op de basisschool, waardoor we opeens twee keer per week bijna de hele dag samen thuis waren. Helemaal alleen.

Lees ook: Een vriendin erbij voor de seks: ‘Het heeft ons seksleven alleen maar verbeterd’

De eerste keer nam Koen het initiatief en de seks was direct heel anders. We waren niet moe en voelden ons niet geremd door slapende kinderen. We hoefden niets te bedekken en konden zoveel geluid maken als we wilden.

Vaste prik tijdens het thuiswerken

Dat smaakte naar meer en inmiddels is het vaste prik. Iedere dinsdag en vrijdag werken we samen thuis en hebben we de lekkerste vrijpartijen. Het duurt niet altijd uren, soms is het ook maar tien minuten, maar het is wel heerlijk. We hebben elkaar weer helemaal teruggevonden en proberen zelfs veel nieuwe dingen uit.

Vaak hoor ik mensen enthousiast praten over thuiswerken en dan knik ik bevestigend mee, maar ze moesten eens weten wat de echte reden is dat ik zo blij ben met het thuiswerken.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.