Sven (8) wil naar het uitverkochte concert van Ed Sheeran, dus schrijft hij hem een brief

21.02.2018 13:06
sven-schrijft-brief-aan-ed-sheeran

Sven uit Culemborg is groot fan van Ed Sheeran en zijn droom is om ooit een concert van ‘m bij te wonen. Maar omdat z’n moeder te laat was met het bestellen van tickets voor het optreden op 28 of 29 juni, besloot-ie de zanger zelf maar een brief te sturen.

Tja, niet geschoten is altijd mis. 

 

‘Daar klopt niks van’

‘Ik schrijf dit in het Nederlands en mijn moeder zal het hopelijk goed vertalen’, begint Sven zijn brief. ‘Ik luister graag naar uw muziek. Als ik wakker word of ga tekenen op mijn kamer, staat de muziek altijd heel hard.’ Vervolgens schrijft hij dat zijn moeder ‘een beetje dom’ is geweest: ze dacht dat Sven te jong was voor een concert van Ed Sheeran, dus besloot ze geen kaartjes te kopen. Sven: ‘Nou klopt daar niks van, want ik ben dan al 9 jaar.’

 

Lees ook
Jack (9) wil bij NASA werken en stuurde een grandioze sollicitatiebrief >

 

Duimen

Tickets via Marktplaats of Ticketswap kopen? Dat durft zijn moeder Carolien niet. Dus schreef de jonge fan Ed zelf een brief ‘Heeft u of uw baas misschien twee kaarten over voor uw concert in Amsterdam? Ik wil er gewoon voor betalen, maar weet niet hoeveel het kost. Ik wil ook wel uw auto of tourbus wassen.’ Carolien vond de brief van haar zoon zo lief, dat ze ‘m op Facebook deelde in de hoop dat de zanger over zijn hart strijkt. Duimen dus.

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >