In samenwerking met Kek Mama

Stem op de zuurste: dít zijn de 10 meest bizarre opmerkingen van de ‘moedermaffia’

10.12.2020 08:00
stem zure opmerkingen moedermaffia zoet frisia

Moeders onder elkaar kunnen behoorlijk onaardig zijn en zich met elkaar bemoeien. Via social media, op feestjes of op het schoolplein vliegen de zure opmerkingen je soms om de oren. Maar waarom eigenlijk? Hoe fijn is het als moeders elkaar juist steunen? Kek Mama steunt alle moeders en maakt samen met Frisia de zuurste opmerkingen die jullie inzonden weer zoet. Welke opmerking verdient volgens jou een prijs? Stem nu.

Een bad vól marshmallows

Soms is iets zó zuur, dat het bijna hilarisch kan zijn en je er stiekem wel om moet lachen gelukkig. Op die manier maken we het gewoon weer zoet. De jury van Kek Mama en Frisia koos uit jullie ingezonden quotes er tien uit. Deze tien meest verrassende, lachwekkende en zuurste moedermaffia-quotes krijgen een plekje in Kek Mama. De quote met de meeste stemmen wint een heerlijk zoet bad vol Marshmallows.
 

 

Zoet voor zuur

Frisia wil, vooral nu, weer een lach op jouw gezicht brengen. Want Frisia maakt het leven graag wat zoeter wanneer bitterheid overheerst. De inzending met de zuurste quote en de meeste stemmen wint een bad vol Frisia Marshmallows. Zo zoet, daar kan geen zure opmerking tegenop. Stemmen kan van 10 december tot en met 20 december.