Speel mee met de LINDA.foundation-loterij

19.05.2016 07:14

Ook dit jaar organiseert de LINDA.foundation een loterij met de fijnste prijzen. De hoofdprijs: vier jaar lang rijden in een Peugeot 108 TOP.

Ook maak je onder meer kans op een reis naar Ibiza, een Fatboy-hangmat, drie kilo aardbeien en de Smokey Joe van Weber. Met de loterij wil de LINDA.foundation zoveel mogelijk gezinnen die in armoede leven verrassen met een speciale cadeaudoos.

Fijn cadeau

De LINDA.foundation helpt gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Sinds de start in 2013 zijn er in totaal 5500 gezinnen gesteund in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A. Daarmee kunnen deze gezinnen lekker eten, een cadeautje in de schoen krijgen en een feestelijke outfit dragen tijdens Kerstmis. “Als je met twee kinderen tachtig euro per week hebt om alles van te doen, en altijd gebukt gaat onder zorgen over geld, reken maar dat dit cadeau dan uit de hemel komt vallen”, vertelt Linda de Mol op haar website.

Koop jouw lot

Meedoen? Koop je loten voor € 5 per stuk via lindanieuws.nl/loterij of bij één van de meer dan 480 winkels van Primera. Je kunt loten kopen tot en met 12 juni 2016 en de trekking is op maandag 13 juni.