sinterklaascadeau voor peuter leukste speelgoed
Beeld: Shutterstock

Ben je op zoek naar een leuk Sinterklaas-cadeau voor je peuter, kijk dan vooral even naar dit lijstje met fijne tips.

Nijntje wonderpen

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

Welke voorwerpen hebben dezelfde vorm? En wat doet Nijntje in de zomer? Als je kind op al die vragen het juiste antwoord aanraakt met de pen, hoort hij een muziekje en gaat het lampje branden.

Je koopt het spel hier.

Article continues after the ad

 

Speelmat

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

Het fijne aan deze speelmat is dat-ie bestaat uit stevige puzzelstukken. Dus zodra de autootjes allemaal een parkeerplaats hebben gevonden, maak je er een speeldoos van en kan je kind ermee gooien en rollen. Oh ja, en minstens zo handig: vlekken haal je er met een doekje heel snel vanaf.

Koop de speelmat hier.

 

Puzzel

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

Een leuke, kleurrijke puzzel om het alfabet onder de knie te krijgen.

Hier koop je ‘m.
 

Lees ook:
Oh, kom er eens kijken: dit geven ouders gemiddeld uit aan Sinterklaascadeaus >

 

Keukentje

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

Voor alle chefkoks in de dop. Maar vóórdat je keukenprins(es) aan de slag gaat om voor jou de lekkerste gerechten te maken, moet wel even het menu van de dag op het krijtbord worden geschreven.

Koop het keukentje hier.

 

Reuzenrad

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

Klaar voor een ritje op grote hoogte? Zet de vier vriendjes met hun hondje in de gondels, draai aan de hendel en het reuzenrad begint te spinnen.

Koop ‘m hier.

 

Playmobil

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

De sets van 123 Playmobil zijn speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Dit kinderdagverblijf is voor je kind heel herkenbaar: eet een broodje, speel met je vriendjes en geniet op de speeltoestellen. Oh, en hij is op te vouwen als koffertje, dus perfect mee te nemen naar opa en oma.

Hier bestel je ‘m.

 

Basketbalring

sinterklaas-cadeaus-peuters-speelgoed

Zelf waagt de sint zich op zijn leeftijd niet meer aan een potje basketbal, maar voor jouw peuter ziet hij alleen maar voordelen: het is goed voor z’n motoriek, hij speelt lekker buiten én hij ontwikkelt er z’n balgevoel mee.

Je koopt ‘m hier.

 

 

Op de hoogte blijven van nog meer leuke cadeautips voor je kind? Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >