Schots stel krijgt na 10 zonen eindelijk een dochter

10.09.2019 12:03
Schots stel dochter na tien zonen Beeld: Shutterstock

De aanhouder wint: na tien zonen in vijftien jaar, hebben de Schotse Alexis (39) en David (44) Brett eindelijk een dochter gekregen.

Toen Alexis afgelopen kerst voor de elfde keer zwanger bleek, ging ze er eigenlijk vanuit dat het weer een jongen zou worden. “We zijn in de zevende hemel dat het een meisje bleek”, vertelt ze de Britse media. Ze hebben het meisje, dat op 27 augustus ter wereld kwam, Cameron genoemd – naar actrice Cameron Diaz.

De vrouwelijke invloed in het mannengezin is volgens vader David nu al duidelijk: “De jongens gedragen zich beter in haar buurt, en zijn heel stil om haar niet wakker te maken.”

 

Lees ook:
‘In zo’n groot gezin maakt één kind extra echt niet uit’ >

 

Elftal

Alexis kreeg haar eerste zoon, Campbell (nu 17), toen ze 22 was. Daarna volgden Harrison (16), Corey (14), Lachlan (11), Brodie (9), Brahn (8), Hunter (6), Mack (5), Blake (3) en Rothagaidh (2). Cameron was een verrassing.

Met elf kinderen is het gezin nu wel compleet, volgens de ouders. “Ik weet dat we dat vorige keer ook zeiden, maar na onze dochter menen we het echt”, aldus David.

Even meegluren in het gezin? Hier staat een foto.

 

 

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >