Roxeanne Hazes deelt haar bevallingsverhaal: ‘Ik vond het hels’

05.02.2020 21:39
Roxeanne_Hazes

Roxeanne Hazes kreeg na slechts drie keer persen zoon Fender (1,5) op haar borst. Toch was haar bevalling allesbehalve makkelijk, vertelt ze in ‘Podnataal’, de podcast van radiomaker Simone Wijnands.

‘Ik was in paniek’

Op de dag van Roxeanne’s bevalling rommelt het wat in haar buik, maar ze denkt niet dat het weeën zijn dus gaat slapen. Tot ze ineens extreem veel pijn krijgt en begint te bloeden. Wat blijkt? De zangeres heeft al negen centimeter ontsluiting. Als een speer racen zij en partner Eric naar het ziekenhuis. “Ik wilde persen en kreeg steeds meer het gevoel dat Fender in de auto ter wereld zou gaan komen – Ik was helemaal in paniek.” Gelukkig haalt ze het ziekenhuisbed, maar ook daar is het nog afzien. “Ik weet nog op een gegeven moment dat ik aan iemand vroeg: wil je mij doodmaken? Ik trok het echt niet meer, ik vond het echt, echt hels.”

 

Lees ook
Roxeanne Hazes deelt intieme video van zoon Fender aan de borst: ‘Het is zo puur’ >

 

Niet goed genoeg

Na drie keer persen wordt Roxeanne’s zoon geboren, maar omdat alles zo snel is gegaan, kan ze maar moeilijk genieten van de kraamtijd. “Ik bleef maar huilen. Niemand kan je voorbereiden op wat je te wachten staat: iedereen heeft het altijd over die roze wolk, maar ik herkende hem niet.” Hierdoor kreeg ze als kersverse moeder het gevoel dat ze niet goed genoeg was. “Ik kon niet honderd procent van het ouderschap genieten en voelde me een gefaalde moeder.”

De hele podcast luister je hier terug.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >