Pauline Wingelaar maakt geslacht baby bekend: ‘Gezegend’

31.08.2021 08:06
Pauline Wingelaar BN'er interview

Pauline Wingelaar maakte begin augustus bekend zwanger te zijn van haar derde kind. Op Instagram onthult ze het geslacht van de baby.

Na twee zoons verwachten Pauline en haar man Harmen nu een meisje.

 

Een zusje

‘It’s a girl!!!’ schrijft Pauline – bekend van het programma Echte Gooische Meisjes – bij een selfie met beschuit met roze muisjes. ‘Rein en Died krijgen gewoon een zusje! (Én Har een tweede Paula!) “Madeliefje” is on her way!’ Ondertussen stromen de felicitaties binnen. ‘Zooo leuk een babygirl! Gefeliciteerd’, schrijft Kelly Weekers. Leontine Borsato reageert: ‘Wat heerlijk, een nieuw wondertje. Gefeliciteerd lieverd.’

 

 

Lees ook
Pauline Wingelaar showt babybuik op zonnige foto: ‘Dankbaar’ >

 

Derde zwangerschap

‘Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat er weer een wondertje in mijn buik groeit!’ schreef Pauline een paar weken geleden bij de bekendmaking van haar zwangerschap. Het stel heeft al twee zoons: Reinier (6) en Diederik (4). Een derde zwangerschap was niet vanzelfsprekend. ‘Als vrouw in een fertiliteitsproject hoop je op eitjes. Ik had er maar eentje. Midden in een verhuizing en een verbouwing. Ik dacht: dit wordt ‘m niet. En toen was er toch ineens een plusje op de test. Heel bijzonder’, vertelde ze eerder in RTL Boulevard.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >