Onmisbaar: 7x fraaie mondkapjes

03.11.2020 13:02
fraaie mondkapjes Beeld: Shutterstock

Waarschijnlijk worden ze binnenkort voor iedereen verplicht. Dus heb je nog geen mondkapje in huis, dan vind je hier een aantal leuke modellen.

Wassen maar

Deze mondkapjes van SafeSave gaan lekker lang mee: je kunt ze minstens duizend keer wassen en ze zijn binnen tien minuten weer droog. Met één setje (in de verpakking zitten drie stuks) kun je dus maanden voort.

Je koopt ze hier.

 

Takkie

De hond van Jip en Janneke zorgt niet alleen voor bescherming, je ondersteunt met je aankoop van deze mondkapjes ook nog eens de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation. Daarmee krijgen kinderen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug.

Je koopt ze hier.

 

Lekker basic

Dat zien we graag: tien mondkapjes (drie-laags) voor slechts vijf euro, die gewoon doen wat ze moeten doen. Voor eenmalig gebruik.

Hier koop je ze.

Lees ook:
Wanneer laat je je kind testen op corona? >

 

Heerlijk zacht

Heb je mondkapjes gedragen die  ruw aanvoelden bij je neus? Dat is met deze maskers van Reeva verleden tijd. Dankzij het biologisch katoen voelen ze heerlijk zacht aan. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hier bestel je ze.

 

Voor in het OV

Ben je genoodzaakt met het openbaar vervoer te gaan of moet je aanwezig zijn op je werk? Deze mondmaskers zijn daar speciaal voor gemaakt. Je kunt ze verstellen bij je oren en neus en het anti-condens ventiel helpt schimmelvorming te voorkomen.

Je koopt ze hier.

 

Stippen

Wit met zwarte stippen of zwart met witte stippen: deze katoenen maskers kun je wassen op zestig graden en dankzij de opening kun je het filter gemakkelijk verwisselen.

Je koopt ze hier.

 

Go denim

Denim doet het altijd goed, dus waarom niet als mondkapje? Je kunt kiezen uit een lichte, medium en donkere variant. En wel zo fijn om te weten: tot ruim negenennegentig procent van bacteriën worden erdoor tegengehouden.

Bestel ze hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >