Niet eerder was Katja Schuurman zó openhartig over haar zwangerschap

01.07.2020 20:24

Katja Schuurman slaat zich dapper door haar zwangerschap heen. Dat zegt de presentatrice en actrice in de nieuwste aflevering van de Kaj Gorgels’ podcast Effe Relativeren waarin ze te gast is.

De 45-jarige Katja is momenteel zeven maanden zwanger. Het gaat nu goed, maar de afgelopen maanden heeft ze ook haar mindere momenten gehad. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand. Als ik dat even niet ben dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten maar dat was nu echt geen optie.”

 

Lees ook
Tja, hormonen hè: 7x (hilarische) redenen waarom zwangere vrouwen huilen >

 

Huilbuien

Katja had zo weinig energie dat ze “zo ongeveer” doorligplekken kreeg en door de hormonen heeft ze het mentaal gezien ook soms zwaar. “Het lijkt soms alsof een ander iemand bezit van mij neemt”, aldus Katja. Dat uitte zich in moordneigingen en huilbuien. “Het is verschrikkelijk (…) maar het gaat nu goed.”

 

Dochter

Katja en haar man Freek maakten in februari bekend dat er een kleintje op komst is. De actrice heeft al een dochter met haar ex-man Thijs Römer, de 10-jarige Sammie.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >