Nienke Plas in Kek Mama: dít zijn de eerste beelden van de toffe shoot met het héle gezin

28.09.2021 09:07
 

 

Alleskunner Nienke Plas (ze vlogt, zingt, acteert én presenteert) schittert binnenkort in Kek Mama, waarvoor ze onlangs een prachtshoot deed mét man en kinderen. In haar nieuwste vlog deelt ze de allereerste beelden.

Nienke (35) neemt je mee achter de schermen: van visagie tot… valpartijen.

 

Picture perfect?

In de mooiste herfstlooks poseert Nienke – samen met manlief Resley en zoontjes Frenky-Dean (7) en Novi-Jaxx (4 maanden) – voor de camera van Kek Mama. Eerlijk als ze is, laat ze zien dat een shoot met kinderen niet over rozen gaat, óók niet je Nienke Plas heet.

Bekijk de eerste beelden van de shoot vanaf 31.12 min. in bovenstaande video.

 

Tweede kind

Nienke en Resley werden begin juni ouders werden van zoontje Novi-Jaxx. Daarmee kwam de grote droom van zoon Frenky-Dean (7) uit: het krijgen van een broertje. Dat het weer een jongetje was, was ook voor ‘pa en ma’ een verrassing: ze wilden vooraf het geslacht niet weten. ‘Ik ben zo gelukkig’, schreef Nienke destijds op Instagram.

 

De shoot met Nienke Plas is te bewonderen in Kek Mama-editie 14, die vanaf 3 november in de winkels ligt. Thuis laten bezorgen? Neem een voordelig proefabonnement en ontvang drie nummers voor slechts € 10!

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >