Nicolette Kluijver en Do nieuwe columnisten voor Kek Mama

13.02.2020 07:01
nieuwe columnisten Kek Mama Do Nicolette Kluijver

Presentatrice Nicolette Kluijver en zangeres Do gaan columns schrijven voor Kek Mama, de #1 glossy voor moeders. Kek Mama is vernieuwd en heeft naast de nieuwe columns ook nieuwe rubrieken, een nieuwe pay-off én regelmatig een essay. Het eerste essay is van actrice Tanja Jess, die moeders oproept tot solidariteit.

In persoonlijke columns nemen Nicolette en Do de lezers van Kek Mama mee in hun dagelijks leven, met hun gezin, werk en alles wat hen bezighoudt. Nicolette Kluijver, presentatrice en moeder van Isabella (6) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (4), gaat columns schrijven voor de reguliere edities van Kek Mama (12x per jaar). “Ik vind het zo leuk om over mijn leven als moeder van drie kids te schrijven”, aldus Nicolette. “Ik heb veel zin om een kijkje te geven in mijn leven en dit te delen met de lezers van Kek Mama.” Nicolettes eerste column is te lezen in eerste vernieuwde Kek Mama 3, die op 18 februari in de winkels ligt.
 

Gekheid en kwetsbaarheid

Zangeres Do, moeder van Jip (6) en Loulou (3) neemt de themanummers voor haar rekening (4x per jaar). De thema’s voor dit jaar zijn: ontaarde moeders (op 7 april in de winkels), zomer, liefde & seks en winter. “Twee vragen die ik mezelf regelmatig stel sinds ik moeder ben, zijn: ‘Ben ik de enige?’ en ‘Hoe doen andere moeders dat dan?’,” vertelt Do. “Aangezien ik weet dat andere moeders deze vragen ook hebben, en hoe fijn het is om eens een kijkje in de keuken van een ander te krijgen, ga ik precies daarover schrijven. Zodat alle moeders zien dat we het eigenlijk allemaal niet weten, maar gewoon ons best doen. Met alle gekheid, frustraties en kwetsbaarheden die erbij horen.”
 

Vernieuwd

Naast de nieuwe columnisten heeft Kek Mama ook een paar nieuwe rubrieken: Dat ging ff mis, waarin een moeder vertelt over het hilarische moment in het moederschap waarop ze even he-le-maal de mist in ging, en Rollebollen, waarin een moeder eerlijk vertelt hoe vaak ze het écht doet. Bovendien heeft Kek Mama een nieuwe pay-off: de #1 glossy voor moeders. “Want dat zijn we, de onbetwiste nummer 1 in bereik, kwaliteit én marktleider in de B2B-omzet van de glossy parentingbladen”, aldus hoofdredacteur Helene van Santen. Ook is de vormgeving verfrist: Kek Mama heeft nóg meer een glossy, modieuze uitstraling gekregen. “We zijn een glossy, maar we zijn ook maatschappelijk betrokken. Dat ga je ook meer zien in Kek Mama”, aldus Helene. “Zo staat in editie 3 een essay van actrice Tanja Jess, die moeders oproept tot solidariteit. Want daar staat Kek Mama voor: moeders die elkaar steunen. We staan voor verbinding.”

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!