Nicolette Kluijver deelt aangrijpende foto van haar litteken

02.03.2020 10:15
nicolette-kluijver

Drie jaar geleden werd er bij Nicolette Kluijver longkanker geconstateerd. Om terug te blikken op deze aangrijpende periode uit haar leven, plaatst ze op Instagram een foto van het litteken dat ze aan de operatie overhield. 

‘Er zijn van die dagen dat ik extra bewust ben van wat ik heb moeten/mogen doorstaan’, schrijft de presentatrice erbij. ‘Op die dagen ben ik dankbaar maar ook een beetje melancholisch.’ Vervolgens deelt ze een emotionele quote (swipe naar rechts). 

 

 

Lees ook
‘Ik ben trots op mijn litteken: dankzij de medische wetenschap leef ik nog’ >

 

‘Topper’

Nicolette raakt met haar openhartige post veel mensen die ook littekens hebben. ‘Hier nu drie op mijn borst’, schrijft iemand. ‘Die rotziekte werd gelukkig op tijd ontdekt.’ En: ‘Prachtige foto, je bent een topper!’

 

Meer lezen over Nicolette en haar gezin? Sinds kort schrijft ze columns in Kek Mama. “Ik vind het zo leuk om over mijn leven als moeder van drie kids te schrijven. Ik heb veel zin om een kijkje te geven in mijn leven en dit te delen met de lezers van Kek Mama.” Haar eerste column lees je in Kek Mama 3, die je hier kunt bestellen. 

 

Beeld: Mark Groeneveld