Model Ashley Graham deelt déze foto van haar lichaam na de zwangerschap

05.11.2020 10:22
model Ashley Graham foto lichaam na zwangerschap Beeld: Shutterstock

Model Ashley Graham plaatst geregeld kiekjes van zichzelf op social media. Maar nu doet ze daar nog een schepje bovenop.

In januari beviel Ashley van haar eerste kind, zoon Isaac. Inmiddels is ze ruim negen maanden verder en laat ze zien dat haar lichaam nog niet terug in shape is. Maar in plaats van daarover te klagen, omarmt ze haar lichaam juist.

Zo plaatste ze eerder een bikinifoto waarop je haar striae duidelijk ziet en doet ze er nu nog een stapje bovenop: op een nieuwe, weinig verhullende foto zien we Ashley naakt in haar badkamer staan:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nakie big girl ??

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

 

Lees ook:
Borstvoedingsfoto van Ashley Graham zorgt voor gemengde reacties >

 

Te privé

Haar bijschrift luidt: ‘Naakte, grote meid.’ Veel volgers kunnen de foto waarderen en prijzen haar voor haar moed. Zo zegt iemand: ‘Je hebt geen idee wat deze foto met mij doet. Bedankt dat je me eraan helpt herinneren dat ik er mag zijn zoals ik ben, en er niet uit moet zien zoals de media me doen geloven.’

Maar er zijn ook volgers die het onzin vinden dat Ashley dit soort intieme foto’s plaatst. ‘Niets is meer privé’, vindt iemand. ‘Je bent een prachtige vrouw, maar met dit soort foto’s zoek je aandacht en wil je de bevestiging krijgen dat je mooi bent’. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >