In samenwerking met Kek Mama

‘Mijn kinderen mogen onbeperkt ijs eten’

27.08.2021 04:22

De hele week is het rennen en vliegen in huize Olde Kalter. Van werk, naar school en sport, clubjes en feestjes. Op zondag is er rust. “Die dag is echt voor mijn gezin”, vertelt Eline Olde Kalter, marketing-manager bij Kek Mama. 

“Mijn vriend Nick en ik hebben het altijd druk, de zondag staat daarom in het teken van ons gezin. Dan staan we met z’n vieren pas laat op en ontbijten uitgebreid. Het is de enige ochtend waarop we met elkaar aan tafel zitten en daar geniet ik zo van. Als Olivier (6) en Phileine (4) klaar zijn met eten, gaan ze lekker spelen. Nick heeft meestal ook weer een plan. Ik niet, behalve nog een kopje koffie inschenken en de krant of een tijdschrift lezen.”
 

IJs als toetje

“Na het ontbijt willen de kinderen soms wel eens ijs als toetje. Op zondag vind ik dat prima. We maken namelijk zelf ijsjes van water met een scheut AH Biologisch Diksap. Aanlengen, in de vormpjes gieten en invriezen. Phileine drinkt heel weinig. Met zo’n lekker ijsje krijgt ze precies hetzelfde binnen als een beker diksap, maar net even op een andere manier. Voldoende vocht is belangrijk, zeker in de zomer. Daarom mogen ze dit soort ijsjes onbeperkt eten van mij.”
 

Smaak van vakantie

“We hebben allemaal onze eigen favoriete smaak: Nick en Phileine houden het meest van appel. Olivier heeft geen voorkeur, maar drinkt zijn diksap wel het liefste met bruiswater. Ik ben fan van de AH Biologisch Diksap Appel, Passievrucht en Mandarijn. De lekkere frisse smaak doet me altijd denken aan zonnig weer en vakantie.”
 

Alles voor je kleine bij Albert Heijn

Van eten en drinken zoals diksap tot verzorgingsproducten waaronder fijne luiers en billendoekjes: je hebt het allemaal nodig en waarom zou je er voor omrijden? Bij Albert Heijn vind je een groot assortiment producten voor je baby, dreumes en peuter. Van het eigen merk tot de bekende A-merken, Extra makkelijk in drukke tijden: bestel alles voor je kind samen met de rest van je boodschappen gewoon online via ah.nl. Zou houd je meer tijd over voor jezelf en je kinderen. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >