‘Ik had met die borstvergroting moeten wachten tot onze kinderwens vervuld was’

27.09.2022 16:37
kritiek borstvoeding openbaar Beeld: Unsplash

Na veel wikken en wegen besloot Karen op haar 22e een borstvergroting uit te laten voeren. Het staat werkelijk prachtig, maar toch heeft ze spijt.

Karen (29): “Mijn bescheiden A-cupje zorgde ervoor dat ik me als jong meisje onzeker voelde. Ik durfde nooit in bikini en droeg ’s zomers twee hemdjes over elkaar. Mijn vriend maakte het niets uit, maar zelf schaamde ik me voor mijn ‘erwtjes’. Als we seks hadden, hield ik mijn beha aan. Uiteindelijk heb ik op mijn 22e een borstvergroting laten uitvoeren. Twee cups groter.

Lees ook – Angelique ging naar Turkije voor een mommy make-over >

Borstvoeding

Mijn 75C staat prachtig bij mijn figuur, toch heb ik er spijt van. Artsen hadden gezegd dat ik nog steeds borstvoeding zou kunnen geven, maar in de praktijk blijkt dat niet te lukken. Bij onze eerste dacht ik nog dat het een kwestie van pech was, maar ook bij de tweede doen ze vreselijk veel pijn, heb ik kapselvorming en komt er amper melk uit.

Het doet me echt verdriet dat ik mijn kindjes niet zelf heb kunnen voeden. Ik had met die borstvergroting moeten wachten tot onze kinderwens vervuld was.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.