Blijven we bij elkaar? Hou ik het uit bij mijn baas? Krijg ik het minder druk? Dit staat de Waterman te wachten in 2017.

MOEDERSCHAP & GEZIN

Natuurlijk is het leven met jonge kinderen geen oase van rust, maar eigenlijk valt het jou wel mee hoe druk het is. Tussen begin maart en half april
kun je wel een paar extra handen gebruiken want in je gezin gebeurt dan veel. Neem in bovengenoemde periode geen grote beslissingen, want de kans is groot dat die toch niet zo uitpakken als je hoopt. Regelmaat en structuur zijn erg belangrijk, want ze geven rust en overzicht. Niet alleen voor je kinderen, ook voor jou.

 

LIEFDE, RELATIE & SEX

Bijna al je relaties staan al een tijdje onder druk. Je neemt afstand van mensen met wie je geen klik meer hebt, maar de mensen die overblijven zijn hun gewicht in goud waard. Ook de liefde kan een beetje moeizaam gaan. Zitten jullie nog op dezelfde golflengte? Is er nog voldoende passie? Klamp je niet vast aan mensen die daar niet van gediend zijn en laat je niet tegenhouden door mensen waar jij klaar mee bent.

 

WERK & GELD

Voor je financiën lijkt dit een aangenaam jaar te worden. Tegen het eind van 2017 lijken er prachtige kansen te komen. Die worden je niet op een presenteerblaadje aangeboden, maar door je inzet en de gelukkige keuzes die je maakt, kun je succes eigenlijk niet ontlopen. De sfeer op je werk is het belangrijkst. Als het met je collega’s goed loopt, kun je bergen werk verzetten.

 


ADVIES VOOR 2017

Blijf niet hangen in situaties waarmee je eigenlijk klaar bent.

 

De andere sterrenbeelden lees je in Kek Mama 02-2017. Bestel hier online. 

BN'er-moeders op Instagram

Van groupies, een onesie tot Valentijnsdag met voetbal: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Goeiemorgen...


 

Lief


 

Prachtige foto


 

Samen de wereld ontdekken


 

Jubileum


 

Op standje lam dan maar...


 

Maandag onesiedag


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

oude-versleten-bank-koesteren

Lauren Eberspacher belooft haar partner dat ze ooit die mooie witte bank uit de woonmagazines zullen kopen. Maar zolang er nog kinderen door het huis springen, kunnen ze hier alleen van dromen.

Op Facebook schrijft ze een ode aan de witte bank (én aan haar oude, versleten exemplaar).

 

Sapvlekken

'Lieve man', zo begint Lauren haar bericht. 'Je weet wel, die witte bank uit dat woonmagazine, ooit gaan we hiervoor sparen en kopen we er een. En hij zal schoon zijn. Niet vies van de sapvlekken, appelschillen en melk. Oh, en wanneer er mensen op bezoek komen, hoeven we niet al het speelgoed eraf te gooien: geen barbiearmpjes die in onze rug porren. We gaan gewoon met z'n allen zitten en genieten van het comfort van onze witte bank.'

 

Lees ook
Moet je zien: man stuurt z'n vrouw 'uitdagende' foto's terwijl hij schoonmaakt >

 

'Prachtige stof'

De moeder vervolgt: 'Op een dag voelen we aan de prachtige stof waar we jarenlang van hebben gedroomd en voor hebben gespaard. En dan zullen we de vlekken missen, want geen vlekken betekent dat onze kinderen niet zo klein meer zijn. De armleuningen zijn stevig en de kussens lekker donzig. Ik weet zeker dat het zo comfortabel zal zijn als we dachten, maar toch zullen we terugdenken aan de momenten dat onze kinderen van onze bank afsprongen, deden alsof ze superhelden waren of 'op avontuur' gingen. Ik denk dat we op die dag onze versleten bank missen.'

 

'De mooiste jaren van ons leven'

Daarom wil Laura haar oude bank koesteren, nu het nog kan. 'Laten we de vlekken blijven schrobben en de dekens blijven gebruiken. Laten we blijven knuffelen met onze kinderen en kijken hoe ze op avontuur gaan in onze woonkamer. Omdat de jaren die we met deze versleten bank hebben, ongetwijfeld de meest kostbare, vermoeiende en mooiste jaren van ons leven zullen zijn.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >