Mama jaarhoroscoop: Waterman

19.01.2017 10:44

Blijven we bij elkaar? Hou ik het uit bij mijn baas? Krijg ik het minder druk? Dit staat de Waterman te wachten in 2017.

MOEDERSCHAP & GEZIN

Natuurlijk is het leven met jonge kinderen geen oase van rust, maar eigenlijk valt het jou wel mee hoe druk het is. Tussen begin maart en half april
kun je wel een paar extra handen gebruiken want in je gezin gebeurt dan veel. Neem in bovengenoemde periode geen grote beslissingen, want de kans is groot dat die toch niet zo uitpakken als je hoopt. Regelmaat en structuur zijn erg belangrijk, want ze geven rust en overzicht. Niet alleen voor je kinderen, ook voor jou.

 

LIEFDE, RELATIE & SEX

Bijna al je relaties staan al een tijdje onder druk. Je neemt afstand van mensen met wie je geen klik meer hebt, maar de mensen die overblijven zijn hun gewicht in goud waard. Ook de liefde kan een beetje moeizaam gaan. Zitten jullie nog op dezelfde golflengte? Is er nog voldoende passie? Klamp je niet vast aan mensen die daar niet van gediend zijn en laat je niet tegenhouden door mensen waar jij klaar mee bent.

 

WERK & GELD

Voor je financiën lijkt dit een aangenaam jaar te worden. Tegen het eind van 2017 lijken er prachtige kansen te komen. Die worden je niet op een presenteerblaadje aangeboden, maar door je inzet en de gelukkige keuzes die je maakt, kun je succes eigenlijk niet ontlopen. De sfeer op je werk is het belangrijkst. Als het met je collega’s goed loopt, kun je bergen werk verzetten.

 

ADVIES VOOR 2017

Blijf niet hangen in situaties waarmee je eigenlijk klaar bent.

 

De andere sterrenbeelden lees je in Kek Mama 02-2017. Bestel hier online.