Mama horoscoop: Waterman

26.01.2016 13:02
Horoscoop Waterman

21 JANUARI – 19 FEBRUARI

De Waterman is het teken van de vriendschap. Geen wonder dat je als moeder vooral een vriendin bent van je kinderen. Je bent voorstander van een vrije opvoeding en stimuleert je kinderen tolerant te zijn en buiten de lijntjes te denken. Je vindt het enorm belangrijk dat je kinderen zelfstandig zijn en respect hebben voor andere mensen en de planeet.

Watermannen zien het als hun taak verstandige, aardige, sociale, verantwoordelijke kinderen af te leveren. Liefst met een goede opleiding. Die kernzaken lopen als een rode draad door de opvoeding. Er zijn maar weinig dingen die je gek vindt, je huis staat altijd open voor vriendjes en vriendinnetjes, je kinderen kunnen alles met je bespreken, maar je bent geen moederkloek die zichzelf wegcijfert en prinsjes en prinsesjes kweekt. Je bent vaak een tikje onvoorspelbaar en grillig, maar als je genoeg tijd, ruimte en vrijheid voor jezelf hebt, blijven deze karaktertrekken voornamelijk leuk en grappig.

DEZE MAAND Het valt niet mee met al die stress om te gaan en je uithoudingsvermogen wordt behoorlijk op de proef gesteld. Vaker tot tien tellen of je woorden inslikken voorkomt conflicten. Single moeders zouden weleens een leuke nieuwe liefde tegen het lijf kunnen lopen.

Tekst Nicole Boshouwers | Illustratie Lobke van Aar