In samenwerking met Kek Mama

Lucht je hart: wat kreeg jij van de zure ‘moedermaffia’ naar je hoofd?

25.11.2020 09:00
frisia marshmallows moedermaffia zuur zoet winactie

Op feestjes of het schoolplein krijg je als moeder weleens een zure opmerking te horen van ‘de moedermaffia’. Over het gedrag van je kind of over de opvoeding. En dat is best jammer, want hoe fijn is het als moeders elkaar juist steunen? Omdat Kek Mama en Frisia moeders met elkaar willen verbinden, verzamelen we de meest zure opmerkingen en overladen die met zoetigheid. 

Doe mee

Stuur de zuurste quote die je ooit van een andere moeder naar je hoofd kreeg geslingerd naar ons op. Soms is iets zó zuur, dat het bijna hilarisch kan zijn. Op die manier maken we het gewoon weer zoet. De tien meest verrassende, lachwekkende en zuurste moedermaffia-quotes krijgen een plekje in Kek Mama. Op Kekmama.nl gaat er gestemd worden: heeft jouw quote de meeste stemmen, dan win je een heerlijk zoet bad vol Marshmallows.
 

Inspiratie nodig? Deze zoetzure quotes kregen de redactieleden van Kek Mama al eens naar het hoofd:
 

“Heeft je dochter je nagels gelakt?” – terwijl je net trots hebt geploeterd op het lakken en drogen van je nagels.

“Ik vind het zó knap van jou, dat je het niet erg zielig vindt voor je kinderen, dat jij een weekend weggaat met vriendinnen. Ik zou het niet kunnen.”

“Jij hebt maar één kind, dus kun je vast wel wat meer helpen in de klas.”

“Mijn vrienden hebben op dit moment wat weinig geld en moeten uit mijn buurt verhuizen. Ze hebben daarom wat bij jou in de buurt gekocht.”

“Ik ben zwanger van de tweede!” Schoolpleinmoeder: “Dat is wel heel standaard, zeg.”

 

Lekker zoet

Frisia wil, vooral nu, weer een lach op jouw gezicht brengen. Want Frisia maakt het leven graag wat zoeter wanneer bitterheid overheerst. De inzending met de zuurste quote wint een bad vol Frisia Marshmallows. Zo zoet, daar kan geen zure opmerking tegenop.

 

Vul hieronder jouw zure quote in om mee te doen: