Lisa was draagmoeder voor haar zus: ‘Ik wilde haar kinderwens uit laten komen’

26.05.2017 07:43
draagmoeder-zus

Melissa Kayser (33) wilde niets liever dan zwanger worden, maar na negen miskramen gaf ze de hoop op. Tot haar zus Lisa aanbood om draagmoeder te zijn. 

“Ik kan haar niet genoeg bedanken”, zegt ze in een interview met InsideEdition.com.
 

Falen

De wereld van Melissa stortte in toen artsen haar vertelden dat een natuurlijke zwangerschap niet zou lukken: om haar kinderwens in vervulling te laten gaan, kon ze beter op zoek gaan naar een draagmoeder. Melissa: “Ik was zo van slag, want als vrouw krijg je het gevoel dat je faalt wanneer je hoort dat je zelf geen kinderen kunt krijgen. En daarbij: een ander mijn kind laten dragen? Ik wist niet of ik het emotioneel aan zou kunnen.”
 

Lees ook
Broer doet selfie van zus en haar kind dolkomisch na >

 

Kinderwens

Lisa (35) vond het verschrikkelijk om haar zus zo verdrietig te zien en besloot te helpen: “Ik bood aan om haar draagmoeder te zijn. Op deze manier kon ik haar kinderwens uit laten komen.” Melissa twijfelde geen moment en nam het aanbod aan. Niet veel later werden er twee embryo’s bij Lisa ingebracht. 
 

Tweeling

Alles verliep voorspoedig, maar toen kwam er verrassend nieuws: Lisa was zwanger van een tweeling. Melissa: “We waren allebei in shock. Maar gelukkig had mijn zus een goede zwangerschap met weinig complicaties. De twee meisjes, Tierney en Ashlynn zijn nu zes weken oud en de kersverse moeder kan haar geluk niet op: “Mijn dochters maken mij compleet. Lisa gaf bijna een jaar van haar leven op zodat wij een gezin konden krijgen. Ik ben haar eeuwig dankbaar.”