Lekker luisteren: podcasts

07.07.2016 13:50

Ideaal voor op de sportschool, tijdens de afwas of in de auto: podcasts. Wij zijn er gek op. En jij vast ook. Hier een rijtje met onze favorieten.

1. Woord.nl

Het Grote Woord Vakantiepakket is 10 uur lang luisteren naar verschillende audioverhalen. Ze zijn spannend, ontroerend, grappig, kort en lang, fictie en non-fictie.

 

2. Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. En er leest iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. Verhalen uit de show vind je elke week op de podcast.

 

3. This American Life

In het Engels, maar niet minder leuk is This American Life met elke week mini-documentaires rondom een steeds wisselend thema.

 

4. Het Mini Woord Vakantiepakketje

Voor in de auto onderweg naar je vakantiebestemming of gewoon als ze lekker zitten te spelen. Ook voor je kinderen is er genoeg te luisteren. Zoals dit vakantiepakket met 25 leuke verhaaltjes speciaal voor kinderen.

 

5. De Verwarde Cavia

Paulien Cornelisse is dol op podcastst en besloot daarom haar eigen boek De Verwarde Cavia helemaal als podcast uit te brengen. Elke dag leest ze een of twee hoofdstukken voor. Leuk voor tussendoor of in een keer allemaal. Voor wie niet weet hoe en waar je de podcast kunt vinden, legt ze het even uit.