Kek Mama-columnist Roos Schlikker is WIDM-kandidaat

08.11.2016 10:40

De kandidaten voor Wie is de Mol? 2017 zijn bekend gemaakt. In een legergroene tent in het midden van een bos stond presentator Art Rooijakkers klaar om ze stuk voor stuk aan ons voor te stellen. Een kandidaat kennen wij goed: het is Kek Mama-columnist Roos Schlikker. Superleuk!

Ja, ze zit er echt, in een tof Yo Mama shirt. Die rode lippenstift en blonde krullen herkennen wij van mijlenver. Wij gokken dat Roos al op veel mollijstjes staat. Art stelde haar een verdachte vraag, namelijk hoe het voelt om bovengronds te komen.

Naast haar zit Jochem van Gelder, ook geen onbekende naam. Sanne Wallis de Vries, Jeroen Kijk in de Vegte, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Vincent Vianen, Yvonne Coldeweijer en Diederik Jekel zijn ook “bovengronds” gekomen om zich voor te stellen aan het publiek. Sigrid ten Napel kon er helaas niet bij zijn, maar ook zij maakt onderdeel uit van de deelnemers. 

Amerika

Het is niet toevallig dat de kandidaten op 8 november bekend zijn gemaakt. Wie is de Mol? speelt zich in het nieuwe seizoen namelijk af aan de Amerikaanse westkust. In prachtige beelden kwam onder andere Oregon al voorbij. Het is nog even wachten tot we kunnen genieten van Roos en de andere WIDM-deelnemers. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op 7 januari, 20.30 op NPO1.