De kandidaten voor Wie is de Mol? 2017 zijn bekend gemaakt. In een legergroene tent in het midden van een bos stond presentator Art Rooijakkers klaar om ze stuk voor stuk aan ons voor te stellen. Een kandidaat kennen wij goed: het is Kek Mama-columnist Roos Schlikker. Superleuk!

Ja, ze zit er echt, in een tof Yo Mama shirt. Die rode lippenstift en blonde krullen herkennen wij van mijlenver. Wij gokken dat Roos al op veel mollijstjes staat. Art stelde haar een verdachte vraag, namelijk hoe het voelt om bovengronds te komen.

Naast haar zit Jochem van Gelder, ook geen onbekende naam. Sanne Wallis de Vries, Jeroen Kijk in de Vegte, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Vincent Vianen, Yvonne Coldeweijer en Diederik Jekel zijn ook "bovengronds" gekomen om zich voor te stellen aan het publiek. Sigrid ten Napel kon er helaas niet bij zijn, maar ook zij maakt onderdeel uit van de deelnemers. 

Amerika

Het is niet toevallig dat de kandidaten op 8 november bekend zijn gemaakt. Wie is de Mol? speelt zich in het nieuwe seizoen namelijk af aan de Amerikaanse westkust. In prachtige beelden kwam onder andere Oregon al voorbij. Het is nog even wachten tot we kunnen genieten van Roos en de andere WIDM-deelnemers. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op 7 januari, 20.30 op NPO1.

BN'er-moeders op Instagram

Van groupies, een onesie tot Valentijnsdag met voetbal: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Goeiemorgen...


 

Lief


 

Prachtige foto


 

Samen de wereld ontdekken


 

Jubileum


 

Op standje lam dan maar...


 

Maandag onesiedag


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

oude-versleten-bank-koesteren

Lauren Eberspacher belooft haar partner dat ze ooit die mooie witte bank uit de woonmagazines zullen kopen. Maar zolang er nog kinderen door het huis springen, kunnen ze hier alleen van dromen.

Op Facebook schrijft ze een ode aan de witte bank (én aan haar oude, versleten exemplaar).

 

Sapvlekken

'Lieve man', zo begint Lauren haar bericht. 'Je weet wel, die witte bank uit dat woonmagazine, ooit gaan we hiervoor sparen en kopen we er een. En hij zal schoon zijn. Niet vies van de sapvlekken, appelschillen en melk. Oh, en wanneer er mensen op bezoek komen, hoeven we niet al het speelgoed eraf te gooien: geen barbiearmpjes die in onze rug porren. We gaan gewoon met z'n allen zitten en genieten van het comfort van onze witte bank.'

 

Lees ook
Moet je zien: man stuurt z'n vrouw 'uitdagende' foto's terwijl hij schoonmaakt >

 

'Prachtige stof'

De moeder vervolgt: 'Op een dag voelen we aan de prachtige stof waar we jarenlang van hebben gedroomd en voor hebben gespaard. En dan zullen we de vlekken missen, want geen vlekken betekent dat onze kinderen niet zo klein meer zijn. De armleuningen zijn stevig en de kussens lekker donzig. Ik weet zeker dat het zo comfortabel zal zijn als we dachten, maar toch zullen we terugdenken aan de momenten dat onze kinderen van onze bank afsprongen, deden alsof ze superhelden waren of 'op avontuur' gingen. Ik denk dat we op die dag onze versleten bank missen.'

 

'De mooiste jaren van ons leven'

Daarom wil Laura haar oude bank koesteren, nu het nog kan. 'Laten we de vlekken blijven schrobben en de dekens blijven gebruiken. Laten we blijven knuffelen met onze kinderen en kijken hoe ze op avontuur gaan in onze woonkamer. Omdat de jaren die we met deze versleten bank hebben, ongetwijfeld de meest kostbare, vermoeiende en mooiste jaren van ons leven zullen zijn.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >