Jochie schrijft ontroerend briefje aan de Kerstman: ‘Wilt u wat werk van mijn vader overnemen?’

24.12.2020 09:42
ontroerende brief kerstman vader minder werken Beeld: Getty Images

Wat doe je als je vader vanwege corona overuren maakt en je hem daardoor minder ziet? Dit negenjarige jongetje bedacht iets geniaals.

Normaal gesproken werkt Scott als UPS-chauffeur gemiddeld elf uur tijdens de feestdagen. Vanwege het hoge aantal online bestellingen is dat dit jaar heel anders. ‘Sinds maart is het al hoogseizoen’, vertelt hij. 

Omdat hij zoveel lange dagen maakt, kan hij minder tijd doorbrengen met zijn gezin. ‘Het is nu extra moeilijk om de balans te vinden tussen werk en privé. Je rijdt de hele dag rond en levert een paar honderd pakketten af. En als je thuiskomt, wil je eten, douchen en relaxen. Maar dat zijn juist de paar uurtjes die ik nog met mijn kinderen heb op een dag.’

Scott doet z’n best om er voor zijn kinderen te zijn, maar dat is lastig gezien de vermoeidheid. Zij merken zelf ook dat ze hun vader minder energie heeft en maar weinig thuis is. 
 

Lees ook:
‘Is het erg dat ik mijn kind vertel dat de Kerstman niet bestaat?’ >

 

Brief

Zijn negenjarige zoon schreef zelfs een speciale brief aan de Kerstman: een smeekbede om zijn vader wat eerder thuis te brengen van werk.

Toen Scott het briefje online zette, ging zijn post al snel viral. ‘Misschien is dit het laatste jaar dat mijn zoon in de kerstman gelooft’, zegt hij. ‘Dus het zal een geweldige herinnering zijn om later op terug te kijken.’

Bron: Bored Panda
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >