Jaarhoroscoop: Waterman

06.01.2020 11:35
jaarhoroscoop waterman 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

21 januari – 19 februari
 

Liefde/relatie/vriendschap

Ook jij bent dit jaar niet opvallend geïnteresseerd in de liefde. Waarom zou je ook; het gaat immers lekker tussen jou en je partner. Jij ziet geen noodzaak om golven te maken in je kalme zee. Er zijn heus wel dingen die beter zouden kunnen, maar alleen echt storende zaken pak je aan. Ook single Watermannen hebben deze instelling. Wat wel opvalt is dat je veel minder aandacht besteedt aan je vrienden. Voor je het weet is er weer een kwartaal voorbij waarin je je vriendinnen niet zag. Dat kan beter, want een Waterman krijgt van vriendschappen energie en inspiratie. Vaker de agenda’s naast elkaar leggen en iets afspreken, is het advies van de sterren.
 

Lees ook
‘Dit is waarom quality time met je beste vriendin onmisbaar is’ >

 

Werk/financiën

Je geldzaken zien er in 2020 prima uit, maar dat komt omdat je hard werkt. Misschien iets te hard, waardoor er weinig tijd overblijft voor jezelf. Maar het voordeel is ook duidelijk: er komt meer stabiliteit in je financiën. Dat was lange tijd wel anders en alleen al daarom ben je opgelucht. Om goed te functioneren moet ook het soort werk bij je passen, net als fijne collega’s, een geïnteresseerde baas en niet te vergeten: ruimte om flexibel te werken. Vooral dat laatste is een must in 2020, want het valt niet mee om werk en privé goed in evenwicht te krijgen. Stress is daarmee een factor waarmee je helaas rekening moet houden.
 

Thema’s in 2020

Je gezondheid loopt als een rode draad door het jaar. Je ontwikkelt een sterke interesse in lichamelijke én spirituele gezondheid. Dit ga je helemaal uitpluizen.
 

Je geluksfactor

Hoe vaker je je zegeningen telt, hoe rijker je je voelt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.