Jaarhoroscoop: Vissen

06.01.2020 11:32
jaarhoroscoop vissen 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

20 februari – 20 maart
 

Liefde/relatie/vriendschap

Jij zit in een jaar waarin je vriendschappen en sociale contacten extra aandacht krijgen. Er is de laatste jaren veel veranderd in je sociale leven en in 2020 gebeurt dat weer. Je lijkt definitief afstand te nemen van sommige mensen, maar tegelijkertijd verwelkom je nieuwe, inspirerende mensen die precies op jouw golflengte zitten.

Single moeders hebben nauwelijks tijd om te daten, alhoewel de eclipsen toch voor een aantal verrassingen gaan zorgen (lees: romances komen… en gaan). Wees voorzichtig en loop niet te hard van stapel.

Ook kunnen de eclipsen invloed hebben op je kind(eren). Zegt je gevoel dat er iets is? Luister en handel ernaar.
 

Lees ook
‘Nooit gedacht dat dít mijn beste vriendinnen zouden worden’ >

 

Werk/financiën

Voor de meeste Vissen was 2019 een prima jaar op het gebied van werk en carrière. Misschien heb je een nieuwe baan gevonden die perfect bij je past. Maar hier stopt het niet, want in 2020 komen er weer mogelijkheden. Wil je toch op zoek naar een andere baan, laat dat dan vooral aan je netwerk weten. Grote kans dat je vanuit deze hoek iets vindt. Of je nu wel of niet van baan verandert; je móet ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen. Diploma’s of certificaten halen? Jij zegt geen nee als die mogelijkheid voorbijkomt. Ook je geldzaken zien er goed uit. Vooral in het vroege voorjaar en vanaf de zomer kun je rekenen op extra’s en geluk in geldzaken.
 

Thema’s in 2020

Word je te vaak gestuurd of voor andermans karretje gespannen? Geef je grenzen komend jaar duidelijk aan.
 

Je geluksfactor

Nu wordt het echt tijd om te stoppen met ongezonde gewoontes. Het roer mag om!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.