Jaarhoroscoop: Stier

06.01.2020 11:52
jaarhoroscoop stier 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

21 april – 20 mei
 

Liefde/relatie/vriendschap

Je liefdesleven ziet er anders uit dan enkele jaren geleden. Natuurlijk heeft dat ook te maken met je (gewijzigde) gezinssituatie, maar jij bent
vooral zelf erg veranderd. Vroege Stieren (en hun partners) herkennen dit. Stieren staan erom bekend dat ze stabiel en behoorlijk behoudend zijn, maar daar is nu weinig van te merken. Jij bent grilliger, maar ook vrijer en spannender geworden. Dat kan heel verfrissend zijn voor je relatie, op voorwaarde dat je duidelijk bent en je partner jouw tempo kan bijbenen.

Voor single Stieren kan 2020 een nieuwe liefde brengen. Tenminste, als je je daarvoor openstelt. Je vrijheid is je nu heilig en je voelt er niks voor om een commitment aan te gaan. Of het echt te vroeg is voor nieuw geluk? Ach, uiteindelijk heeft de liefde het laatste woord.
 

Lees ook
Alleenstaande moeder Sacha heeft een eigen bedrijf als mindfulness-trainer >

 

Werk/financiën

Met je werk/carrière zou het goed moeten gaan, aldus de planeten. De switch die je hebt gemaakt is een perfecte stap geweest. Of ben jij een van de Stieren die nog steeds een nieuwe stap overweegt? Een baan vinden wordt geen probleem, maar het is wel belangrijk om niet te snel ja te zeggen op aantrekkelijke voorstellen (die komen namelijk beslist). Je hebt vrijheid nodig, ruimte om je eigen werktijden te bepalen en af en toe thuis te kunnen werken. Flexibiliteit is dus een harde eis. Over dat soort zaken kun je nu onderhandelen, want veel werkgevers willen jou en je kennis/ervaring hebben.
 

Thema’s in 2020

Je onrust onder ogen durven zien en consequenties van je beslissingen accepteren. Je hebt dit jaar extra behoefte aan rust, slaap, beweging en een gezonde(re) leefstijl. Breek daarom met slechte gewoontes.
 

Je geluksfactor

Gun het jezelf om je horizon letterlijk en figuurlijk te verbreden.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.