Jaarhoroscoop: Steenbok

06.01.2020 11:37
jaarhoroscoop steenbok 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

22 december – 20 januari
 

Liefde/relatie/vriendschap

De liefde zal dit jaar beslist niet onopgemerkt blijven; de sterren voorspellen veel drukte op dit gebied. De eclipsen van januari, juni, juli en november maken helder wat er beter kan. Niet leuk, maar wel belangrijk om aan te pakken, want ook dit hoort erbij. Gelukkig wordt ook beloofd dat goede relaties er sterker uitkomen, dus misschien hoef jij je nergens zorgen over te maken. De uitdagingen zorgen er in ieder geval voor dat je je partner en je relatie weer waardeert en niet als vanzelfsprekend beschouwt.

Voor single Steenbokken die weer ruimte hebben in hun hoofd en hart lijkt 2020 volop kansen te bieden. Voor een serieuze relatiekandidaat is dit jaar wat minder geschikt, maar het is wel egostrelend dat je zo veel aandacht krijgt. Durf daar ook gewoon van te genieten.
 

Lees ook
Cadeau voor mezelf: ‘Heb ik verdiend’ >

 

Werk/financiën

Je geldzaken gaan uitstekend en er staat beslist geen gebrek of tekort in de sterren. Niet verwonderlijk, want jij bent een strateeg pur sang en je laat zeker je financiën niet aan het toeval over. Het opvallende is dat je dit jaar extra geld krijgt. Bijvoorbeeld uit een erfenis, maar het kan net zo goed komen door een lucratieve verkoop. Ben je uitgekeken op je huidige baan en toe aan een nieuwe uitdaging? Een inspiratieloze omgeving of een vervelende sfeer op het werk zet je in beweging om op zoek te gaan naar iets anders.
 

Thema’s in 2020

Het wordt je steeds duidelijker dat alles met elkaar samenhangt. Diepe inzichten veranderen je. Dat je soms moet loslaten om verder te komen, is een feit.
 

Je geluksfactor

De onvoorwaardelijke steun die je geeft én krijgt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.