Jaarhoroscoop: Schorpioen

06.01.2020 11:42
jaarhoroscoop schorpioen 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

23 oktober – 21 november
 

Liefde/relatie/vriendschap

Liefde is soms leuk en soms een taak. Vooral als jullie al lange tijd samen zijn, voelt het weleens als het laatste. Jij vindt je partner soms afwezig, afstandelijk en onrustig, je partner vindt het allemaal wel meevallen en wil niet veranderen. Kortom: de kans op een machtstrijd lijkt aanwezig. Jij hebt deels gelijk, het is inderdaad niet meer zoals vroeger. Maar dat wordt het ook niet meer, want niets blijft hetzelfde. Trouw, eerlijkheid, respect en vertrouwen zijn de fundamenten van een goede relatie. Dáár werken jullie in 2020 aan.

Single Schorpioenen zijn waarschijnlijk nog niet toe aan een nieuwe, vaste relatie. Volg je hart. Jij weet wat je nu nodig hebt.
 

Lees ook
‘Hoe leuk ik mijn kinderen ook vind, ik ben dolblij dat ik vier dagen per week kan werken’ >

 

Werk/financiën

Je hebt jarenlang hard gewerkt om op dit punt te komen en nu ga je volgens de sterren oogsten. Dit wordt een mooi jaar voor je werk. Je hebt de slag te pakken, bent zelfverzekerd, goed in wat je doet en je vindt je baan leuk. Niet? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen en snel op zoek te gaan naar werk dat je interessant vindt. Als dat geen optie is, besluit je misschien om weer in de studieboeken te duiken en zo je toekomst te veranderen. Met een druk gezinsleven, je werk en andere verplichtingen heb je het druk genoeg, maar als je er de tijd voor neemt en zaken goed regelt, is het te doen.
 

Thema’s in 2020

Dat je te weinig ontspant kost onnodig veel energie. Zonde! Er lijken nieuwe verantwoordelijkheden voor je huis/gezin/familie te komen.
 

Je geluksfactor

Je creativiteit groeit en kan een onuitputtelijke bron van inspiratie en ontspanning zijn.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.