Jaarhoroscoop: Ram

06.01.2020 11:56
jaarhoroscoop ram 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

21 maart – 20 april
 

Liefde/relatie/vriendschap

Het wordt geen spectaculair jaar voor liefde en romantiek, maar toch wordt je liefdesleven uitdagend. Dat heeft een aantal oorzaken, de belangrijkste is dat je in 2020 sterk op je eigen geluk en behoeftes bent gefocust of net iets te weinig aandacht voor je liefste hebt. Sleur, gewoontes en een gebrek aan communicatie zijn voor elke relatie funest, Ram. Vaker tijd voor elkaar vrijmaken klinkt niet spannend, maar is wel belangrijk om het vuur brandend te houden.

Het vinden van een nieuwe liefde staat voor single Rammen niet op de planning. Dit wil trouwens niet zeggen dat het een jaar zonder seks wordt, want er is iemand die ontzettend hard z’n best doet om je te veroveren.
 

Lees ook
‘Mijn man en ik werken parttime om zo veel mogelijk bij de kinderen te zijn’ >

 

Werk/financiën

Let op: voor je carrière wordt 2020 zeer belangrijk. De afgelopen jaren stond je niet stil op dit gebied, maar je geduld werd wel flink op de proef gesteld. Een veeleisende baas, onmogelijke werktijden, lange reistijd of je gezinssituatie waren vaak niet bevorderlijk voor een promotie of het vinden van een (nieuwe) baan. Frustrerend, maar er komt nu definitief een eind aan deze situatie. Het zit eindelijk weer eens mee en nu krijg je de gunfactor als je solliciteert. In 2020 lukt het om een baan/functie te vinden die bij je past.
 

Thema’s in 2020

Je energievoorraad is beperkt, maar jij wil natuurlijk álles. Stel prioriteiten, werk met een planning en laat wat illusies los. Ook belangrijk: bemoei je niet met zaken die je niets aangaan. Je eigen gezin soepel laten draaien is al uitdagend genoeg.
 

Je geluksfactor

Je kunt vertrouwen op je onverwoestbare (zelf)vertrouwen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.