Jaarhoroscoop: Boogschutter

06.01.2020 11:39
jaarhoroscoop boogschutter 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

22 november – 21 december
 

Liefde/relatie/vriendschap

Natuurlijk is er liefde, maar die speelt geen opvallend grote rol in 2020. Vertaald: er verandert weinig tot niets. Als je happy bent met je relatie is dit fijn nieuws, als je happy single bent ook. Toch is het een aandachtspunt om de liefde spannend te houden en waakzaam te zijn voor sleur en routine. Jullie hebben (meer) tijd met elkaar nodig. Ook als gezin. Een Boogschutter is niet van steen en trekt altijd aandacht. Dat is dit jaar niet anders, maar toch zoek je het minder op. Dat komt ook omdat je het druk hebt met andere zaken. Een serieuze nieuwe liefde staat niet expliciet in de sterren, maar uitzonderingen bevestigen de regel.
 

Lees ook
‘Na die vakantie ben ik meteen gaan solliciteren’ >

 

Werk/financiën

Volgens de sterren wordt het een extreem goed jaar op het gebied van geldzaken. Dat komt goed uit, want kinderen kosten veel geld. Je hebt niet alleen geluk als het om geld gaat, je werkt er ook hard voor. Daarnaast smijt je het niet over de balk en lijkt die nieuwe manier van budgetteren goed te werken. Kleine veranderingen in de manier waarop je met geld omgaat kunnen tot grote resultaten leiden. Op zoek naar (ander) werk? Laat het niet mislukken; je kunt maar één keer een eerste indruk maken en de baan bemachtigen. Een goede voorbereiding is belangrijk en werkt in je voordeel. Steek daar dus extra veel tijd in.
 

Thema’s in 2020

Je werkt keihard, maar je mist hierdoor ook veel leuke dingen. Communicatie is dit jaar een lastig onderwerp. Besteed daar dus wat extra aandacht aan en let goed op anderen.
 

Je geluksfactor

Je praktische en nuchtere hands-on mentaliteit en je gevoel voor humor.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.