Horoscoop september: Ram

27.08.2019 10:49
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

Nog steeds gaan bepaalde zaken niet zo vlot als je zou willen, maar het wordt beter. Het blijft de komende weken belangrijk om uitermate voorzichtig te zijn met je woorden, beslissingen én je houding. Je (goede) bedoelingen komen makkelijk verkeerd over waardoor je mensen tegen je in het harnas jaagt. Alhoewel je aan een aantal zaken nu niets kunt veranderen, kun je wel aan details werken en klusjes aanpakken die al tijden liggen te wachten. Je conditie lijkt goed, maar je mag deze maand gebruiken om je accu op te laden en je voor te bereiden op de drukte die eraan komt.
 

Lees ook
Even rust: 8x de lekkerste sauna’s >

 

Het beste moment

Voor de liefde breekt een spectaculaire tijd aan vanaf 23 september. Bestaande relaties verbeteren (met geduld, begrip en water bij de wijn doen). Als er in de liefde zaken zijn die je graag wil veranderen, kun je je in 2019 geen beter moment wensen. Single, oud zeer verwerkt en klaar voor een nieuwe liefde? Die kan dan nu echt in je leven komen!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!