Horoscoop september: Leeuw

27.08.2019 10:45
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Het is een tijd van overvloed. Dat kan inderdaad betekenen dat het in financieel opzicht goed gaat. Geweldig nieuws als je voor jezelf werkt, want nieuwe klanten/opdrachten leveren geld op. En dat kun je hard gebruiken. Het kan ook betekenen dat je spullen of cadeaus of gunsten krijgt. In ieder geval gaat het je in materieel opzicht voor de wind. De komende weken zijn ook geschikt om je administratie op orde te brengen.
 

Lees ook
Waarom het als moeder goed is om mooie spullen voor jezelf te kopen >

 

Frisse wind

Ook over de liefde heb je niet te klagen. Natuurlijk zijn er dingen die beter kunnen, maar jullie hebben het goed samen. Het scheelt ook dat jij of je partner verlost is van een zware last. Dit heeft een positieve invloed op het humeur, incasseringsvermogen en de sfeer. Voor single Leeuwen kan er een nieuwe romance ontstaan, maar het lijkt meer op een vriendschap-plus dan op iets blijvends. Let op: je allereerste, indruk/gevoel klopt. Ongeacht hoe het verder gaat.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!